Košarica
0

Kaj iščete?

Brusilni stroj Husqvarna PG 830 RC

Šifra: 967 97 79-01

PG 830 RC je največji in najmočnejši daljinsko voden brusilnik tal v Husqvarnini seriji PG. Zahvaljujoč daljinskemu upravljalniku lahko operater med brušenjem skrbi za cevi in ​​kable in je tako do 40 % bolj produktiven. Motorni pogon olajša tudi transport in nakladanje. V ponudbi je na voljo nov motor z močjo 20 KM/15 kW. To pomeni 36 % večjo moč kot motor z 11 kW. Je zmogljiva izbira za večino brusilnih del, tako industrijskih kot komercialnih. Planetarni pogonski sistem in izboljšana Dual Drive Technology™, ki je na voljo samo pri Husqvarni, skupaj zagotavljata izjemno produktivnost. Opcijsko so na voljo nastavljive uteži za dodaten brusilni pritisk in LED luči. Primerno za vse aplikacije: priprava, brušenje in poliranje tal. Motorni pogon poenostavlja transport, izboljšuje ergonomske lastnosti in zagotavlja izjemne rezultate brušenja. PG 830 je najboljša izbira za sistem za poliranje betona Husqvarna Superfloor. Bistveni deli PG 830 so zaščiteni pred prahom in blatom v hermetično zaprti brusilni glavi in ​​v krmilni omarici, tako da je čim bolj zanesljiv in zahteva manj pogosto vzdrževanje.

Ni na zalogi

Garancija 1 leto

-27,0%
Redna cena z DDV: 62.070,67 €
Cena s popustom z DDV: 45.311,59 €
Cena s popustom brez DDV: 37.140,65 €
Pošljite povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Video predstavitev
  • Datoteke / Prenosi
  • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

  • Upravljalna omarica neprepustna za prah z zunanjo tehnologijo hlajenja.
  • Dual Drive Technology™, ki je na voljo samo pri Husqvarni, zdaj omogoča še višje hitrosti brusilnega kolesa. Z njim lahko posamezno nadzorujete hitrost in smer diskov in brusilne glave.
  • Prenos Dual Drive Technology™ s prenovljeno zasnovo, popolnoma zaščiten pred prahom. Samomazalna pogonska veriga.
  • Zatesnjena brusilna glava z intervalom vzdrževanja 1000 ur. Niti prah niti voda ne moreta prodreti in poškodovati komponent.

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Moč motorja 16,5 kw
Napetost 3 faze
Teža 652 kg
Dimenzije (DxŠxV) 1410×830×1155 mm
Širina brušenja 830 mm
Brusilni kolut 270 mm
Nazivni tok v A 30 a

Video

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

Husqvarna: Vrhunski Planetarni Brusilniki za Beton - Moč, Produktivnost in Inovativnost

Uvod

V svetu gradbeništva in prenove, kjer je natančnost pri obdelavi betonskih površin ključnega pomena, Husqvarna s svojo paleto planetarnih brusilnikov postavlja nove standarde. Odstranjevanje prekrivanja, priprava površin, brušenje in poliranje betona postanejo enostavni in učinkoviti postopki s široko paleto Husqvarninih brusilnikov betona in strojev za poliranje. Z velikostmi, ki segajo od 450 mm do 830 mm, vključno z samohodnimi in daljinsko vodenimi modeli, so ti stroji idealni za vse aplikacije pri delu z betonom.

Tehnološke Prednosti Husqvarna Planetarnih Brusilnikov

Sistemi HTC s Tehnologijo Duratiq

Husqvarna predstavlja novo generacijo tehnologije brušenja z uvedbo sistemov HTC s tehnologijo Duratiq. Ta inovacija prinaša neprimerljivo moč, učinkovitost in vzdržljivost, ki dviguje produktivnost brušenja na povsem novo raven.

Dual Drive Technology™

Z Dual Drive Technology™, Husqvarna ponuja popolnoma neodvisen nadzor hitrosti in smeri vrtenja brusilnih glav. Ta tehnologija omogoča natančno in prilagodljivo obdelavo betonskih površin, kar zagotavlja optimalne rezultate pri vsakem projektu.

Husqvarna Superfloor™

Za tiste, ki iščejo vrhunsko rešitev za poliranje betonskih tal, Husqvarna ponuja Superfloor™. Ta sistem zagotavlja izjemno odpornost, dolgotrajno vzdržljivost in estetsko dovršenost betonskih tal, kar je idealno za komercialne in industrijske prostore.

Značilnosti za Zanesljivost in Enostavnost Dela

Planetarni brusilniki tal Husqvarna so zasnovani za maksimalno zanesljivost in enostavnost uporabe. Zaščitene mehanske in elektronske komponente zagotavljajo visoko produktivnost in dolgo življenjsko dobo tudi v najzahtevnejših pogojih. Inteligentne funkcije, kot so enostavna menjava orodja, učinkovit nadzor prahu in nastavljivo krmilo, povečujejo udobje uporabnika in olajšujejo vsakodnevno delo.

Daljinsko Upravljanje in Enostavna Menjava Orodja

Večji modeli Husqvarna planetarnih brusilnikov so na voljo v daljinsko vodenih različicah, ki operaterjem omogočajo večjo produktivnost in udobje. Sistem za hitro menjavo diamantnega orodja brez težav dodatno povečuje učinkovitost pri delu.

Učinkovit Nadzor Prahu

Samonastavljiv lebdeči pokrov s čopičem sledi površini in zagotavlja optimalno tesnjenje, kar preprečuje vstop prahu v delovno okolje. Ta lastnost, na voljo pri izbranih modelih, zagotavlja čistejše in zdravju prijaznejše delovno okolje.

Zaključek

Husqvarna planetarni brusilniki predstavljajo vrhunec tehnološkega napredka v obdelavi betonskih površin. Z močjo, produktivnostjo in vrsto inovativnih lastnosti so ti stroji nepogrešljivi za vsako betonsko postavitev. Izberite Husqvarna za vaše naslednje projekt brušenja ali poliranja betona in izkusite razliko, ki jo prinaša vodilna tehnologija in kakovost izdelave.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo