Košarica
0

Kaj iščete?

Baterijski kompresor B-Air 185-12

Kompresor B-Air 185-12 je prvi mobilni vijačni kompresor na baterijski pogon na svetu. Ta inovativna rešitev bo spremenila industrijo. Ker je prenosni zračni kompresor, je zasnovan tako, da daje prednost avtonomiji, ki deluje vsaj en cel dan v tipičnih pogojih in aplikacijah. Dodatna prednost je popolna prilagodljivost, ki omogoča enostavno uporabo stroja B-Air kjerkoli si zamislite. Je kompakten, energetsko učinkovit in tih. Zaradi tega je popoln za vse težke aplikacije, ki jih je treba izvajati na trajnosten način. Baterijski sklop je v trojnem ohišju, ki zagotavlja najvišjo zaščito in je tekočinsko hlajen.

Ni na zalogi

Garancija 1 leto

Novost
Pošljite povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Dodatna oprema
  • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

Jedro našega baterijskega zračnega kompresorja je pogon s spremenljivo hitrostjo, motor s trajnimi magneti, ki ima izjemno energetsko učinkovitost in je zelo tih. Ta motor je edinstven dizajn Atlas Copca, ki je bil narejen tako, da prenese uporabo na prostem. Je popolnoma zatesnjen pred vodo in prahom, kar ustreza IP 66.

Ta kombinacija motorja s trajnim magnetom in pogona s spremenljivo hitrostjo proizvaja mobilni kompresor, ki je 50 % bolj energetsko učinkovit kot kompresor s fiksno hitrostjo v delnih ali neobremenjenih pogojih, kar je večina njegove življenjske dobe.

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Moč motorja 26(35) kW (Hp)
Napetost 380-480 V
Teža 1500 kg
Dimenzije (DxŠxV) 3762 x 1593 x 2100 mm
Delovni tlak 5-7-10,3-12 bar
Pretok zraka 5,3-4,8-4,6-3,7 m³/min
Tip motorja baterijski
Najvišja temperatura okolice (brez hladilnika) +45ºC
Nazivna frekvenca (Hz) 50/60 Hz

Dodatna oprema

Preberite več
Na zalogi

Atlas Copco Paroil M 210 L

858,80 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
Preberite več
Na zalogi

Atlas Copco Paroil S (5 ali 20 L)

145,27 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Atlas Copco Paroil S, 210 L

2.625,00 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Atlas Copco Paroil S Xtreme 20 L

487,37 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Atlas Copco Paroil S Xtreme 210 L

2.594,72 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
Preberite več
Ni na zalogi

Sorodni izdelki

Atlas Copco B-Air 185-12: Revolucionarni Baterijski Kompresor za Gradbeništvo

Uvod

V hitro razvijajočem se svetu gradbeništva, kjer je potreba po zanesljivosti, mobilnosti in učinkovitosti opreme višja kot kdaj koli prej, Atlas Copco predstavlja prelomno rešitev - baterijski kompresor B-Air 185-12. Ta gradbeni kompresor, zasnovan z mislijo na zahteve sodobnih gradbišč, ponuja neprimerljivo kombinacijo zmogljivosti, trajnosti in ekološke učinkovitosti, ki jo prinaša baterijsko napajanje.

Značilnosti Gradbenega Kompresorja B-Air 185-12

Vrhunska Mobilnost in Fleksibilnost

Gradbeni kompresor B-Air 185-12, znamke Atlas Copco, izstopa zaradi svoje izjemne mobilnosti. Zahvaljujoč baterijskemu napajanju se lahko ta kompresor za gradbeništvo uporablja na lokacijah brez dostopa do električnega omrežja, kar gradbenim ekipam omogoča večjo fleksibilnost in širši doseg.

Moč in Zanesljivost

Kljub svoji lahki in prenosni zasnovi, B-Air 185-12 ne sklepa kompromisov pri zmogljivosti. Z zmogljivostjo do 185 CFM in delovnim tlakom do 12 barov je ta kompresor za gradbeništvo sposoben zadovoljiti potrebe širokega spektra pnevmatskih orodij in aplikacij, od vrtanja do peskanja.

Okolju Prijazna Izvedba

B-Air 185-12 vodi v novo dobo ekološke učinkovitosti v gradbeništvu. Baterijski kompresor zmanjšuje emisije ogljikovega dioksida in hrupa na gradbišču, kar prispeva k bolj zdravemu delovnemu okolju in manjšemu vplivu na okolje.

Enostavnost Uporabe in Vzdrževanja

Atlas Copco je zasnoval B-Air 185-12 z mislijo na uporabnika, kar zagotavlja enostavno uporabo in minimalno vzdrževanje. Integrirani nadzorni sistem omogoča hitro nastavitev in spremljanje delovanja, medtem ko baterijsko napajanje odpravlja potrebo po rednem vzdrževanju motorja.

Aplikacije Gradbenega Kompresorja B-Air 185-12

Gradbeni kompresor B-Air 185-12 se lahko uporablja za različne gradbene aplikacije, vključno z:

  • Pnevmatsko orodje: Za delovanje različnih pnevmatskih orodij, kot so kladiva, vrtalniki in škarje za železo.
  • Peskanje: Za učinkovito odstranjevanje rje, barve ali umazanije s površin pred barvanjem ali obdelavo.
  • Vpihovanje kabla: Za polaganje telekomunikacijskih in električnih kablov v predhodno izvrtane kanale.

Zaključek

Atlas Copco B-Air 185-12 predstavlja vrhunec inovacij v gradbenem kompresorju, ki prinaša neprimerljivo zmogljivost, mobilnost in okoljsko odgovornost na sodobna gradbišča. S svojo baterijsko tehnologijo, robustno zasnovo in vsestranskimi aplikacijami, ta kompresor za gradbeništvo postavlja nove standarde v industriji in omogoča gradbenim podjetjem, da svoje projekte izvedejo hitreje, učinkoviteje in z manjšim vplivom na okolje. Izberite B-Air 185-12 za vaše gradbene potrebe in doživite prihodnost gradbeništva danes.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo