Košarica
0

Kaj iščete?

Baterijski zračni kompresorji

Prvi mobilni vijačni kompresor, ki ga poganja baterija, je zasnovan v skladu z napredno filozofijo družbe Atlas Copco. Je trajnostna sprememba okolja. Poleg tega je zaradi svoje zanesljivosti in dizajna idealen za zahtevne aplikacije. Mobilni kompresor B-Air je zasnovan za vzdržljivost in iz svoje baterije pridobi največjo zmogljivost. Baterijski sklop je v trojnem ohišju, ki zagotavlja najvišjo zaščito in je tekočinsko hlajen.

Brezžična Mobilnost in Učinkovitost: Baterijski Gradbeni Kompresorji Atlas Copco

Baterijski kompresorji znamke Atlas Copco predstavljajo revolucionarno rešitev v gradbeni industriji. Zagotavljajo zanesljivo dobavo stisnjenega zraka za različne zračne aplikacije, pri čemer omogočajo popolno mobilnost brez potrebe po kabelskih priključkih ali zunanjih virih energije. V tem strokovnem članku bomo podrobno raziskali baterijske gradbene kompresorje Atlas Copco ter njihove ključne tehnične lastnosti in prednosti.

Baterijski Kompresorji za Vse Aplikacije

Baterijski kompresorji se uporabljajo za dobavo stisnjenega zraka za napajanje vseh vrst zračnih aplikacij. Kjerkoli potrebujete stisnjen zrak, so mobilni baterijski kompresorji Atlas Copco optimizirani za enostaven transport in manevriranje na gradbiščih. Njihova uporaba je raznolika in zajema številne aplikacije, kot so:

 • Preizkušanje in čiščenje cevovodov
 • Raziskovalno vrtanje
 • Praskanje
 • Brizganje barve za ceste
 • Pihanje kablov
 • Vzdrževanje cest
 • Kamnolom
 • Vrtanje vrtin
 • Izkopavanje kamnin
 • Peskanje
 • Geotermalno vrtanje
 • Obnova in vzdrževanje
 • Zemeljsko inženirsko vrtanje
 • Gradnja predorov, metrojev in podzemnih železnic
 • Vrtanje vodnjakov
 • In še mnoge druge aplikacije

Različni Načini Poganjanja

Atlas Copco ponuja raznoliko izbiro baterijskih kompresorjev, ki se razlikujejo glede na način poganjanja. Večina prenosnih kompresorjev deluje na tradicionalna goriva, kot so dizelski motorji. Obstajajo pa tudi vlečeni kompresorji, ki jih poganja obnovljiva energija, kot je HVO (ogljično nevtralno gorivo), ki ponuja čistejše izpuhe in manjši vpliv na okolje. Poleg tega so na voljo električni baterijski kompresorji brez emisij, ki delujejo tiho in omogočajo prilagodljivo regulacijo hitrosti, odvisno od potreb.

Prilagodljivost in Visoka Učinkovitost

Mobilni kompresorji morajo izkazovati visoko splošno operativno prilagodljivost, da lahko služijo številnim aplikacijam v različnih okoljih. To vključuje prilagajanje delovanja glede na temperaturo okolja, ravni vlažnosti, delovni tlak, nadmorsko višino in profile obremenitvenih ciklov. Poleg tega morajo mobilni kompresorji zagotavljati visoko zanesljivost delovanja, dobre servisne lastnosti ter imeti majhen vpliv na okolje, predvsem v smislu nizke ravni hrupa in reguliranih ravni izpušnih plinov. Kljub visoki zmogljivosti so kompresorji kompaktni in lahki, kar omogoča enostavno prevažanje na gradbišča.

Inovativna Rešitev: Atlas Copco B-Air 185-12

V svetu baterijskih kompresorjev prednjači inovativna rešitev - B-Air 185-12, prvi mobilni vijačni kompresor na baterijo na svetu. Ta enota je zasnovana z namenom preobrazbe industrije. Njena prednost je v visoki avtonomiji delovanja, ki omogoča vsaj eno polno delovno izmeno v tipičnih pogojih in aplikacijah. Dodatna prednost je popolna prilagodljivost, ki olajša uporabo stroja B-Air kjerkoli si lahko zamislite.

Okolju Prijazna Inovacija

Baterijski kompresorji Atlas Copco so okolju prijazna rešitev, saj ne povzročajo lokalnih emisij. So kompaktni, energijsko učinkoviti in tihi. Zato so idealna izbira za zahtevne aplikacije, ki jih je treba izvajati na trajnosten način. Ne glede na vaše potrebe v gradbeni industriji so baterijski kompresorji Atlas Copco odgovor na zahteve po učinkoviti in mobilni oskrbi s stisnjenim zrakom.

Za več informacij o baterijskih gradbenih kompresorjih Atlas Copco se obrnite na nas, vašega zanesljivega partnerja za gradbeno opremo.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo