Košarica
0

Kaj iščete?

Baterijski zračni kompresorji

Prvi mobilni vijačni kompresor, ki ga poganja baterija, je zasnovan v skladu z napredno filozofijo družbe Atlas Copco. Je trajnostna sprememba okolja. Poleg tega je zaradi svoje zanesljivosti in dizajna idealen za zahtevne aplikacije. Mobilni kompresor B-Air je zasnovan za vzdržljivost in iz svoje baterije pridobi največjo zmogljivost. Baterijski sklop je v trojnem ohišju, ki zagotavlja najvišjo zaščito in je tekočinsko hlajen.

Mobilni baterijski kompresorji se uporabljajo za dobavo stisnjenega zraka za napajanje vseh vrst zračnih aplikacij. Kjerkoli potrebujete stisnjen zrak, so naši mobilni baterijski kompresorji optimizirani za enostaven transport in manevriranje. Uporabljajo za vse vrste aplikacij: preizkušanje in čiščenje cevovodov, raziskovalno vrtanje, praskanje, brizganje barve za ceste, pihanje kablov, vzdrževanje cest, kamnolom, vrtanje vrtin, izkopavanje kamnin, peskanje, geotermalno vrtanje, obnova in vzdrževanje, zemeljsko inženirsko vrtanje, gradnja predorov, metroja in podzemne železnice, vrtanje vodnjakov itd

Mobilni kompresorji se uporabljajo za dobavo stisnjenega zraka za napajanje vseh vrst zračnih aplikacij. Kjerkoli potrebujete stisnjen zrak, so naši mobilni kompresorji optimizirani za enostaven transport in manevriranje. Naša ponudba prenosnih zračnih kompresorjev, ki jih vlečejo in prevažajo vozila po vsem svetu, je pripravljena za uporabo in pripravljena na premikanje – ko ste vi.

Večino prenosnih kompresorjev poganja tradicionalna energija, kot so dizelski motorji. Obstajajo tudi vlečeni kompresorji, ki jih poganja obnovljiva energija, kot je HVO, ogljično nevtralno gorivo, ki ponuja čistejše izpuhe in manj vpliva na okolje. In končno so tu tudi električni zračni kompresorji brez emisij, z nizko stopnjo hrupa, tako s spremenljivo hitrostjo kot s fiksno hitrostjo.

Mobilni kompresorji se uporabljajo za vse vrste aplikacij: preizkušanje in čiščenje cevovodov, raziskovalno vrtanje, praskanje, brizganje barve za ceste, pihanje kablov, vzdrževanje cest, kamnolom, vrtanje vrtin, izkopavanje kamnin, peskanje, geotermalno vrtanje, obnova in vzdrževanje, zemeljsko inženirsko vrtanje, Gradnja predorov, metroja in podzemne železnice, vrtanje vodnjakov itd

Mobilni kompresorji morajo izkazovati visoko splošno operativno prilagodljivost, da služijo številnim aplikacijam v različnih okoljih glede na temperaturo okolja, ravni vlažnosti, delovne tlake, nadmorske višine in profile obremenitvenih ciklov. Druge zahteve v zvezi z mobilnimi kompresorji vključujejo visoko zanesljivost delovanja, dobre servisne lastnosti, majhen vpliv na okolje zaradi nizke ravni hrupa in reguliranih ravni izpušnih plinov, kompaktne mere in nizko skupno težo.

Spoznajte svojega novega tihega partnerja: B-Air 185-12. Prvi mobilni vijačni kompresor na baterijo na svetu. Ta inovativna rešitev je namenjena preobrazbi industrije. 

Ker je prenosni zračni kompresor, je zasnovan tako, da ima prednost avtonomijo, ki deluje vsaj eno polno delovno izmeno v tipičnih pogojih in aplikacijah. Dodatna prednost je popolna prilagodljivost, ki olajša uporabo stroja B-Air kjerkoli si lahko zamislite.

Ta enota nima lokalnih emisij. Je kompakten, energijsko učinkovit in tih. Zaradi tega je popoln za vse težke aplikacije, ki jih je treba izvesti na trajnosten način.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo