Košarica
0

Kaj iščete?

Brusilni stroj Husqvarna BMG 555SC

Šifra: 970 61 68-02

BMG 555SC je brusilnik s tremi ploščami, namenjen za končno obdelavo vodoravnih betonskih površin različnih velikosti. BMG 444SC je standardno opremljen s krmiljenjem hitrosti in je bil razvit za trg srednje velikih brusilnih strojev. BMG 555SC je opremljen z inteligentno, uporabniku prijazno tipkovnico, ki vam nudi vse pomembne informacije, kot so tok, napetost, hitrost itd. Poleg tega je nastavljiv ročaj opremljen z zaščito za krmilne gumbe. Ta stroj je idealen za podjetja, ki se ukvarjajo z odstranjevanjem premazov, brušenjem ali poliranjem betona.

Ni na zalogi

Garancija 1 leto

-10,0%
Redna cena z DDV: 13.383,40 €
Cena s popustom z DDV: 12.045,06 €
Cena s popustom brez DDV: 9.873,00 €
Pošljite povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Datoteke / Prenosi
  • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

  • Nastavljiv ročaj ima inteligentno tipkovnico, ki je enostavna za uporabo, z vsemi pomembnimi informacijami (amperaža, napetost, hitrost...)
  • Ta trikolutni brusilni stroj je standardno opremljen s krmiljenjem hitrosti. Zaradi tega je idealen za vse vrste aplikacij.
  • Ta brusilnik je standardno opremljen z lokalnim odsesavanjem prahu s premerom 76 mm, plavajočim pokrovom in dodatno šobo za zmanjševanje izpostavljenosti prahu.
  • Ta brusilnik tal je standardno opremljen z adapterskimi ploščami Slidemag s premerom 185 mm. To olajša drsenje kril Slidemag noter in ven.

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Moč motorja 7,5 kw
Napetost 3 faze
Teža 298 kg
Dimenzije (DxŠxV) 2080x595x1172mm
Širina brušenja 555 mm
Brusilni kolut 3
Nazivni tok v A 16 A

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

BMG 555SC je brusilnik s tremi ploščami, namenjen za končno obdelavo vodoravnih betonskih površin različnih velikosti. BMG 444SC je standardno opremljen s krmiljenjem hitrosti in je bil razvit za trg srednje velikih brusilnih strojev. BMG 555SC je opremljen z inteligentno, uporabniku prijazno tipkovnico, ki vam nudi vse pomembne informacije, kot so tok, napetost, hitrost itd. Poleg tega je nastavljiv ročaj opremljen z zaščito za krmilne gumbe. Ta stroj je idealen za podjetja, ki se ukvarjajo z odstranjevanjem premazov, brušenjem ali poliranjem betona.

 

Zahteve po kakovosti površine betonskih konstrukcij, so se trenutno znatno povečale, zato se za izboljšanje učinkovitosti površine uporablja posebno orodje – brusilni stroj za beton.

Brusilni stroji za beton so na voljo v razširjenem obsegu, razlikujejo pa se po teži, področju uporabe, stopnji funkcionalnosti, tehničnih lastnostih in oblikovnih značilnostih.

Brusilni stroj za beton se uporablja za lajšanje dejavnosti brušenja in tudi za skrajšanje trajanja dela, saj je mehanska obdelava površine betonske mase brez uporabe mehanskih naprav naporna in dolgotrajna. Z uporabo brusilnega stroja za beton bodo končni videz in značilnosti betonskega izdelka bolj ustrezali zahtevanim parametrom.

Brusilne naprave opravljajo nalogo po mokri ali suhi metodi. Mokra metoda je, ko postopek brušenja betona poteka v vlažnem okolju, kar preprečuje nastanek prahu, olajša delo in povečuje vir uporabe orodja. Pri suhi metodi se sicer sprosti povečana količina prahu, vendar so napake ločljive in jih je mogoče zlahka odpraviti.

Raven funkcionalnosti je odvisna od vrste opreme, omogoča pa učinkovito in hitro brušenje betonske podlage, odpraviti napake na sami površini, delno odstraniti obrabljeno plast starega premaza, povečati hrapavost za izboljšanje oprijema, pripraviti površino za končno obdelavo in nazadnje poliranje površino do popolnosti.

Brusilni stroji za beton z enim diskom

Brusilni stroji za beton z enim diskom so nepogrešljivo orodje za sodobnega izvajalca gradbenih del, s pomočjo katerega lahko kakovostno pripravite betonsko podlago za končno obdelavo.

Tako bo omenjen brusilni stroj učinkovito  in v relativno kratkem času  opravil svojo nalogo - površinsko obdelavo pred zaključnim delom. Pri brušenju so napake minimalne, delovanje stroja pa je enostavno za upravljanje niso potrebne posebne veščine.

Z možnostjo dolgotrajnega delovanja, vam pomaga ustvariti površino zahtevane kakovosti.

 

Brusilni stroji za beton s planetarnimi diski

Oprema za brušenje betona je nepogrešljivo orodje za gradbinca. Le z njegovo pomočjo je mogoče doseči zahtevano gladkost in kakovost betonske površine pred zaključkom.

Brusilni stroji za beton s planetarnimi diski idealno obdelajo zgornji sloj, to pa, zaradi hkratnega vrtenja in vibracije več elementov. Za to vrsto brusilcev je značilna visoka zmogljivost saj lahko obdelujete večja območja.

Brusilni stroji z dvojnim krmiljenjem

V industrijski in stanovanjski gradnji, je beton najbolj priljubljen material, saj je zanj značilna zanesljivost in trdnost. Iz tega razloga se  uporablja pri gradnji številnih nosilnih elementov objekta. Zelo pomembna pa je tudi estetska stran površin, zato je nujno odpraviti nepravilnosti, ki nastanejo v procesu sušenja betona.  Treba jih je obdelati, pri čemer je učinkovita pomoč brusilnik betona. Ta je lahko z enojnim ali dvojnim krmiljenjem. Glavna razlika je v funkcijah med upravljanjem naprave. Brusilni stroj z enojnim krmiljenjem nimajo možnosti nastavljanja hitrosti in smeri vrtenja posameznega diska . Pri strojih z dvojnim krmiljenjem lahko nadzorujete smer in hitrost vrtenja diskov in brusilne glave.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo