Košarica
0

Kaj iščete?

Odstranjevalec talnih oblog Husqvarna BS-110

Šifra: 970 55 65-03

Husqvarna BS-110 je prevzet produkt podjetja Blastrac, ki je zmogljiv stroj na lastni pogon, idealen za srednje velika obnovitvena dela v zaprtih prostorih in na prostem. Ta odstranjevalec tal je izdelan iz robustne kovine za dolgo življenjsko dobo in vzdržljivost.

Na zalogi

Garancija 1 leto

-10,0%
Redna cena z DDV: 7.888,25 €
Cena s popustom z DDV: 7.099,43 €
Cena s popustom brez DDV: 5.819,20 €
V košarico Povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Dodatna oprema
  • Video predstavitev
  • Datoteke / Prenosi
  • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

DVA ELEKTROMOTORJA
BS-110 je opremljen z dvema elektromotorjema; en pogonski motor in en vibracijski motor.

NOŽNO PEDALO
Ta odstranjevalec tal je opremljen z nožnim pedalom, ki omogoča enostavno nagibanje stroja nazaj.

ODDELEK BLIZU STEN
Z odstranjevalcem tal BS-110 lahko odvijete levi ročaj, da se lahko približate stenam.

PREVOZNO KOLO
BS-110 ima standardno transportno kolo na sprednji strani stroja za lažji transport na delovna mesta in izven njih.

ENOFAZNI TLAČNIK
Z odstranjevalcem tal BS-110 ne potrebujete nobenega posebnega električnega sistema. Samo priključite in začnite odstranjevati tla!

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Moč motorja 1,5 kw
Teža 170 kg
Dimenzije (DxŠxV) 899×522×1062 mm
Pomik naprej
Premer odstranjevanja 152 mm
Hitrost odstranjevanja 2,5-18,5 m/min
Faze 1
Pogon Električni
Material les,keramika,linolej,vinil,preproga,lepilo,ploščice

Dodatna oprema

Odporna rezila Blastrac

44,70 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Premium rezila Blastrac

25,70 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
Preberite več
Ni na zalogi

Premium dleto

965,20 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Držalo za dleto BS-110, BS-75

177,13 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
Preberite več
Ni na zalogi
Preberite več
Ni na zalogi

Video

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

Odstranjevalec Talnih Oblog Husqvarna BS-110: Večnamenska Moč za Vsak Gradbeni Projekt

Pri gradbenih in prenovitvenih projektih je odstranjevanje starih talnih oblog ključni korak, ki zahteva natančnost, učinkovitost in moč. Odstranjevalec talnih oblog Husqvarna BS-110 je zasnovan za profesionalce, ki potrebujejo zanesljivo orodje za odstranjevanje lesa, keramike, linoleja, vinila, preproge, lepila in ploščic. Ta inovativni stroj znamke Husqvarna ponuja kombinacijo moči, vsestranskosti in enostavnosti uporabe, ki presega tradicionalne metode odstranjevanja. V tem članku bomo raziskali, zakaj je Husqvarna BS-110 idealna izbira za vaše gradbene potrebe.

Ključne Značilnosti Odstranjevalca Talnih Oblog Husqvarna BS-110

Izjemna Moč in Učinkovitost

Husqvarna BS-110 je opremljen z zmogljivim motorjem, ki zagotavlja neprekinjeno moč za hitro in učinkovito odstranjevanje talnih oblog. Njegova robustna konstrukcija omogoča delo z najtrdovratnejšimi materiali, zmanjšuje delovni čas in povečuje produktivnost na gradbišču.

Vsestranska Uporabnost

Ne glede na to, ali je treba odstraniti les, keramiko, linolej, vinil, preprogo, lepilo ali ploščice, Husqvarna BS-110 se spopada z različnimi materiali brez težav. Ta večnamenskost odpravlja potrebo po več orodjih za različne vrste talnih oblog, kar optimizira delovne procese in zmanjšuje stroške.

Enostavnost Uporabe in Vzdrževanja

Z intuitivnim upravljanjem in enostavnim dostopom do vzdrževalnih delov, Husqvarna BS-110 zagotavlja enostavnost uporabe in vzdrževanja. Ergonomska zasnova in nastavljivi ročaji zagotavljajo udobje uporabnika, kar omogoča daljše delovne ure brez utrujenosti.

Prednosti Odstranjevalca Talnih Oblog Husqvarna BS-110

Povečana Produktivnost

Zmanjšanje časa, potrebnega za odstranjevanje talnih oblog, neposredno vpliva na povečanje produktivnosti. Husqvarna BS-110 omogoča uporabnikom, da hitreje napredujejo pri pripravi površin za namestitev novih talnih oblog, kar skrajša celotni čas projekta.

Zmanjšanje Fizičnega Napora

Tradicionalne metode odstranjevanja talnih oblog zahtevajo veliko ročnega dela in fizičnega napora. Husqvarna BS-110 zmanjšuje potrebo po intenzivnem fizičnem delu, kar pripomore k varnosti in zdravju delavcev na gradbišču.

Visoka Kvaliteta in Zanesljivost

Husqvarna je znana po svoji zavezanosti kvaliteti in zanesljivosti, Husqvarna BS-110 pa ni izjema. Ta stroj je zasnovan za dolgotrajno uporabo v zahtevnih delovnih pogojih, kar zagotavlja, da je investicija v ta odstranjevalec talnih oblog dolgoročna in ekonomična izbira za vsako podjetje.

Zaključek

Odstranjevalec talnih oblog Husqvarna BS-110 predstavlja idealno rešitev za gradbene profesionalce in prenovitelje, ki iščejo močno, učinkovito in vsestransko orodje za pripravo tal. Z njegovo pomočjo lahko delo opravite hitreje, z manj napora in višjo kvaliteto končnih površin. Investiranje v Husqvarna BS-110 pomeni investiranje v prihodnost vaših projektov, z zagotovljeno kvaliteto in zadovoljstvom pri delu.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo