Košarica
0

Kaj iščete?

Brušenje in poliranje je proces obdelave, med katerim mojster odstrani majhen del zgornje plasti. Zahvaljujoč brušenju se s površine odstrani hrapavost, praske, izrastki, ipd. S poliranjem površina postane enakomerna in gladka. Po potrebi lahko površini date želeno obliko in velikost. Za to se uporabljajo posebna diamantna orodja in so namenjena odstranjevanju različnih nepravilnosti na površinah.

Diamantno orodje je sestavljeno iz telesa in diamantnih segmentov. Osnova orodja so torej diamantni segmenti, za njihovo izdelavo se uporabljajo zrna sintetičnih diamantov in posebna vez, ki je lahko kovinska, keramična ali organska.

Čeprav je diamant najtrši material, se med postopkom brušenja tudi obrabi. Obraba je odvisna od trdote površine. Vsekakor je pomembno kupiti kakovostne brusne segmente, med katerimi so zelo priljubljeni  brusni segmenti Husqvarna ali štokerji Husqvarna. Ti imajo visoko zmogljivost odstranjevanja materiala in trdih ali krhkih premazov do določene debeline. Uporabni so tudi pri popravilu poškodovane plasti plošče ali betona.

Dobro urejene površine so rezultat učinkovitega dela in uporabe pravega orodja. Površine je mogoče optimalno negovati s strojem za brušenje in poliranje tal, kar bo vplivalo tako na videz kot na dolgo življenjsko dobo, zagotavljajo tudi trajno zaščito pred umazanijo in obrabo. Z​​ustreznimi dodatki med katerimi so tudi polirke Husqvarna poskrbite za enostavno delo in odličen rezultat.

Orodja za kotne brusilke HTC

Orodja za kotne brusilke HTC omogočajo učinkovito, ergonomsko in hitro brušenje in poliranje robov. S tem orodjem lahko obdelujete robove tako kot kateri koli drugi del podlage, hitro in pokončno. Tovrstna orodja omogočajo brušenje pod policami ali drugimi nizko visečimi ovirami.

Brusni segmenti HTC

HTC diamantni segmenti za brušenje so orodja, za katere je značilen poseben profil in so odgovorni za brušenje, odstranjevanje lepilnih premazov, čiščenje teraca, poliranje kamna, izravnavo estriha, itd. Brusni segmenti HTC zagotavljajo najučinkovitejšo rešitev in je zanje značilna povečana odpornost proti obrabi.

Poliranje betona - smola HTC

Orodja vezana na smolo se uporabljajo za poliranje betona – smola HTC in so ena od najnaprednejših orodij za poliranje betona. Tehnologija vrhunske smole v kombinaciji z optimizirano in fleksibilno zasnovo zagotavlja odlično rezalno sposobnost, izjemno vzdržljivost in najboljše rezultate poliranja.

Specialna orodja HTC

Specialna orodja HTC so širok nabor orodij, ki omogočajo izravnavo in pripravo površin za nadaljnjo obdelavo. Zagotovijo popolnoma gladko površino, na katero je mogoče polagati naslednje plasti.

Obroči za orodje HTC so zasnovani za različne velikosti brusilnikov. Izberite ustrezno možnost glede na lastne potrebe - manj segmentov na orodje pomeni večjo težo in večjo moč za tla.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo