Košarica
0

Kaj iščete?

Industrijski sesalnik Husqvarna T 7500 - NAJEM

Šifra: 967 66 41-04
 • Primeren za suho sesanje!

 • Cena najema industrijskega sesalnika je 70€ + DDV na dan (1 dan ali 8ur).

 • Fizične osebe ob prevzemu plačajo 200 € kavcije v gotovini!
 • Ob prevzemu je potrebno predložiti veljaven osebni dokument!
 • OPOMBA: VIKEND NAJEM TRAJA OD PETKA PO 12 h DO PONEDELJKA DO 12 h!
 • OPOMBA: CENA NAJEMA NE VKLJUČUJE VREČK SESALCA!
 • OPOMBA: VSAKA DODATNA URA SE OBRAČUNA 10 €+DDV
Cena Cena brez ddv: 70 € / dan
Natisnite PDF ponudbo
 • Specifikacije
 • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

 • Jeklene sponke, odporne proti koroziji, varjen okvir s platformo za vrečke za prah in trpežni jekleni ročaj omogočajo, da bo služil več let.

 

 • Tri ločene stopnje filtriranja povzročijo daljši delovni čas med čiščenjem filtra. Prah se filtrira skozi ciklonsko komoro, ki loči najtežje dele, do 95 % prahu, pred pralnim glavnim filtrom. HEPA mikro filtri so posamično testirani in certificirani, da zajamejo 99,99 % preostalega prahu silicijevega dioksida v vdihljivi frakciji (0,3 µm).

 

 • Tanka oblika, trdne pnevmatike, ki ne puščajo sledi, vrtljiva kolesa in priklop za pritrditev ločevalnika omogočajo odlično mobilnost in stabilnost.

 

 • Sistem za čiščenje filtra Jet Pulse zagotavlja visok neprekinjen pretok zraka zahvaljujoč enostavnemu in učinkovitemu čiščenju stožčastega glavnega filtra brez odpiranja stroja.

 

 

 

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Moč motorja 5,5 kw
Napetost 380-415 V
Teža 206 kg
Pretok zraka 600 m³/ h
Faze 3
Max. tlak 28 kPa
Kompatibilno s PG 830 RC, PG 830, PG 690 RC, PG 690, PG 540
Nazivni tok v A 16 a
Površina primarnega filtra 2,9 m²
Površina Hepa H13 filtra 5 m²
Število Hepa H13 filtrov 2

Sorodni izdelki

Industrijski sesalniki za suho sesanje Husqvarna in HTC: Ključni za čisto gradbeništvo

Uvod

V gradbeništvu, kjer nastajanje prahu pri delu z betonom - bodisi pri suhem kronskem vrtanju, rezanju ali brušenju - predstavlja resno težavo, industrijski sesalniki za suho sesanje znamk Husqvarna in HTC ponujajo učinkovito rešitev. Modeli, kot so S16, S26, S36, T4000 in T7500, so zasnovani za visoko zmogljivo odstranjevanje betonskega prahu in drugih delcev, zagotavljajoč čisto in varno delovno okolje. Poglejmo si, kako ti sesalniki postavljajo standarde v gradbeništvu.

Napredne lastnosti za učinkovito odstranjevanje prahu

Moč in učinkovitost

Modeli S16, S26, S36, T4000 in T7500 so opremljeni z močnimi motorji, ki zagotavljajo izjemno sesalno moč za odstranjevanje prahu od brušenja betona, betonskega prahu in drugih delcev. Ta zmogljivost omogoča hitro in učinkovito čiščenje, kar je ključnega pomena v hitro premikajočem se gradbenem sektorju.

Zasnovani za gradbeništvo

Husqvarna in HTC sta priznani blagovni znamki v industriji, ki zagotavljata zanesljivost in dolgo življenjsko dobo svojih sesalnikov. Njihovi sesalniki so zasnovani posebej za zahtevne pogoje v gradbeništvu, s trpežnimi komponentami in robustnimi konstrukcijami, ki prenesejo obrabo in uporabo na deloviščih.

Filtracijski sistemi visoke učinkovitosti

Za zagotovitev, da se prah ne vrača v delovno okolje, so ti modeli opremljeni z naprednimi filtracijskimi sistemi. Ti sistemi učinkovito ločujejo prah in omogočajo, da zrak, ki zapušča sesalnik, ostane čist. To je še posebej pomembno pri delu z betonskim prahom, ki lahko vsebuje škodljive snovi.

Enostavnost uporabe in vzdrževanja

Kljub močnim zmogljivostim in robustni zasnovi, so sesalniki Husqvarna in HTC zasnovani za enostavno uporabo. Njihove funkcije vključujejo enostavno praznjenje zbiralnikov in preprosto vzdrževanje, kar omogoča uporabnikom, da ohranjajo visoko produktivnost z minimalnim časom nedelovanja.

Aplikacije v gradbeništvu

 • Suho kronsko vrtanje betona: Odstranjevanje prahu in drobirja, ki nastane pri vrtanju, brez nevarnosti za zdravje delavcev.
 • Rezanje betona: Zajemanje prahu ob rezanju, za čiste rezalne linije in zmanjšanje izpostavljenosti prahu.
 • Brušenje betona: Učinkovito odstranjevanje prahu od brušenja, za zagotavljanje čistega delovnega prostora in preprečevanje kopičenja škodljivih delcev v zraku.

Zaključek

Industrijski sesalniki za suho sesanje znamk Husqvarna in HTC, kot so modeli S16, S26, S36, T4000 in T7500, predstavljajo nepogrešljivo orodje v sodobnem gradbeništvu. Z njihovo pomočjo lahko gradbena podjetja učinkovito upravljajo s prahom in zagotavljajo varnejše, čistejše delovno okolje. Ne glede na to, ali gre za suho kronsko vrtanje betona, rezanje ali brušenje, ti sesalniki zagotavljajo, da delo poteka čisto, hitro in predvsem varno.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo