Košarica
0

Kaj iščete?

Višinski obrezovalniki

Husqvarna 120iTK4-P brez akumulatorja in polnilnika

Korak verige: 3/8", 1/4"
Dolžina meča: 25-30 cm
Teža: 3,55 kg
188,52 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Husqvarna 120iTK4-PH brez akumulatorja in polnilnika

Korak verige: 3/8", 1/4"
Dolžina meča: 25-30 cm
Teža: 6,1 kg
266,39 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Husqvarna 530iP4

Korak verige: 1/4"
Dolžina meča: 25-30 cm
Teža: 3,4 kg
490,98 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Husqvarna 530iPX

Korak verige: 3/8"
Dolžina meča: 25-30 cm
Teža: 3,1 kg
490,98 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Husqvarna 530iPT5

Dolžina meča: 25-30 cm
Teža: 5 kg
540,98 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Husqvarna 525 PT5S

Moč motorja: 1 kw
Prostornina valja: 25,4 cm³
Korak verige: 1/4"
Dolžina meča: 25 cm
Teža: 7 kg
818,85 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Vas zanima kako postati super stilist svojega dvorišča? Tako, da izberete ustrezno opremo in se lotite opravil, katera bodo bistveno enostavnejša z uporabo kakovostne in učinkovite opreme. Redna košnja ni dovolj, pomembno je prezračevanje, obrezovanje in druge aktivnosti (odvisno, kakšni so pogoji dela na vrtu in tudi želje). Če se ustavimo pri obrezovanju, so za to nalogo zelo uporabni višinski obrezovalniki.

Višinski obrezovalnik se lahko uporablja za sezonsko obrezovanje vej in poganjkov z namenom pomlajevanja in prebujanja stranskih brstov. Uporablja se tudi za oblikovanje dreves ali grmov, v cvetličarstvu in v vrtnarstvu.  Višinski obrezovalnik za drevesa učinkovito opravi nalogo redčenja in oblikovanja, zaradi dolžine ročajev pa dosega tudi visoke dele. Zaradi večje velikosti je potrebno delati z obema rokama, rezalna sila pa je veliko večja.

Torej, če ne želite nositi lestve po vrtu, so višinski obrezovalniki za drevesa rešitev. Medtem, ko stojite na tleh, orodje reže visoke veje.

Če imate doma cipreso, se drevo sicer počuti dobro do določene starosti, je pa nujno potrebno pravilno vzdrževanje in sicer za spodbujanje razvoja bo potrebno tudi obrezovanje. Najučinkoviteje bo to nalogo opravil višinski obrezovalnik za ciprese. Nega ciprese torej nujno vključuje redno obrezovanje rastline. Višinski obrezovalniki za ciprese so najbolj uporabni v začetku pomladi, ko se odreže zamrznjene konce poganjkov, odstranijo se stare in poškodovane suhe veje. S pomočjo obrezovalnika lahko oblikujete krono ciprese, kar ohranja njeno naravno obliko. Da bi krošnja rastline postala debelejša, se jeseni tretjina rasti tekočega leta odreže, naravna oblika se ohrani.

Vodilni na trgu v evropski proizvodnji so Husqvarna in so tako višinski obrezovalniki Husqvarna zasnovani za vrtnarjenje in urejanje raznih površin.

Husqvarna proizvaja tako osnovne modele za osebne potrebe kot tudi zmogljive profesionalne modele. Ergonomski dizajn, pametne in uporabne funkcije ter nizek hrup delovanja so idealni za delo kjerkoli. Naprave ne ustvarjajo tresljajev, so lahke in tudi ne ustvarjajo nepotrebne obremenitve na rokah in hrbtu.

Višinski obrezovalnik Husqvarna je lahek, enostaven za uporabo in primeren za urejanje na ravnih tleh, na težko dostopnih območjih in za delo na pobočjih. Je okolju prijazen, ima nizko raven hrupa, dobro premišljen nadzorni sistem in je za uporabo udoben.

Svojemu vrtu/dvorišču/travi zagotovite popoln videz brez težav!

Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo