Košarica
0

Kaj iščete?

Zbijanje in puljenje drogov

Hidravlični zabijač z daljinskim ventilom LPD-HD-RV

Delovni tlak: 105-125 bar
Teža: 46 kg
Pretok olja: 28-40 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični zabijač s sprožilcem LPD-HD-T

Delovni tlak: 105-125 bar
Teža: 45 kg
Pretok olja: 28-40 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični zabijač z ročico LPD-LD-T

Delovni tlak: 80-100 bar
Teža: 18 kg
Pretok olja: 20 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični zabijač z daljinskim ventilom LPD-RV

Delovni tlak: 105-140 bar
Teža: 35 kg
Pretok olja: 20-30 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični zabijač s sprožilcem LPD-T

Delovni tlak: 105-140 bar
Teža: 32 kg
Pretok olja: 20-30 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Orodje za puljenje drogov LPP 10 HD

Delovni tlak: 100-160 bar
Teža: 60 kg
Pretok olja: 20-40 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Pravilno nameščeni visokokakovostni drogovi so ključ do trajnosti in trdnosti. Strokovno nameščeni, lahko prenesejo največje obremenitve poleti in pozimi. Hidravlični zabijači drogov in vsestransko orodje za puljenje drogov se uporabljajo pri vzdrževanju in gradnji. Oprema se uporablja na gradbiščih, za razna popravila in druge objekte in dela.

Hidravlični zabijač drogov je enostavno uporabljati na vseh vrstah tal. Zahvaljujoč optimalni izolaciji tresljajev, so udobni za uporabo. Omogočajo varen in uravnotežen transport. Izdelani so iz visokokakovostnih materialov in imajo dolgo življenjsko dobo, z razmeroma enostavnim vzdrževanjem.

Hidravlični zabijač z daljinskim ventilom je popoln za zabijanje drogov različnih premerov. Je vsestranski in za uporabo enostaven. Jasna navodila in funkcije so ključ za hitro in učinkovito opravljanje dela. Hidravlični zabijači z daljinskim ventilom omogoča operaterju enostavnejše in lažje delo ter dodatno poskrbijo za varnost uporabe.

Atlas copco je podjetje specializirano za proizvodnjo razne opreme in pripadajočega pribora, za poenostavitev in lajšanje dela. Vsa oprema je zasnovana na podlagi potreb trga, da zagotovi kakovost, varnost in zanesljivost izdelkov. Podjetje uporablja napredno tehnologijo za zagotavljanje uporabnosti, kakovosti in učinkovitosti izdelkov.

Hidravlični zabijač z daljinskim ventilom Atlas copco je inovativna rešitev, saj daljinski ventil nudi večji doseg. Hkrati omogoča delo s skoraj vsemi hidravličnimi izhodi ter, kadar so potrebne izjemno dolge cevi. Izbor adapterjev je širok. Na voljo z integriranim ali oddaljenim vklopnim/izklopnim ventilom.

Hidravlični zabijači z daljinskim ventilom Atlas copco so vsestranski in zagotavljajo velik doseg. Omogočajo enostavno uporabo in nizko vrednost trenja. Orodje se aktivira s pomočjo ventila s sistemom daljinskega upravljanja.

Hidravlični zabijač drogov Atlas copco je zasnovan za hitro in enostavno zabijanje, z minimalnim trenjem. Pogosto ga uporabljajo gradbene ekipe za zabijanje stebrov, ograj, smerokazov, cevi in drugih konstrukcij.

Hidravlični zabijači drogov Atlas copco svoje delo opravijo z veliko moči, hitro in kadar koli. Zaradi zasnove, stebre potiska v tla. Omogoča ohranjanje popolnega nadzora nad orodjem in velike hitrosti. Je eden od najbolj vsestranskih kosov opreme na trgu. Izdelan je za težke in zahtevne pogoje dela. Kljub njegovi robustnosti, je njegova uporaba enostavna. Omogoča hiter in enostaven odklop in ponovni priklop, tudi vzdrževanje je enostavno.

Orodje za puljenje drogov Atlas copco je ergonomsko in zmanjša trenje ter olajša delo operaterja. Izjemno vzdržljivo orodje z dolgo življenjsko dobo bo poenostavilo in skrajšalo čas za puljenje drogov. Ustrezna teža zagotavlja enostavno uporabo. Prednosti so vrhunska kakovost in konkurenčna cena.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo