Košarica
0

Kaj iščete?

Potopna črpalka WEDA S60N

Šifra: 3081620267

Odkrijte vrhunsko zmogljivost električnih potopnih črpalk S60N znamke Atlas Copco, zasnovane za zagotavljanje izjemne učinkovitosti in zanesljivosti v zahtevnih odvodnjavajočih aplikacijah. Te črpalke združujejo močne motorje, robustno konstrukcijo in energetsko učinkovitost, kar jih naredi idealno rešitev za industrijsko in gradbeno odvodnjavanje, kmetijsko namakanje ter upravljanje z vodami in poplavami. Zmanjšajte operativne stroške in povečajte produktivnost z Atlas Copco S60N črpalkami, ki so enostavne za uporabo in vzdrževanje, ter nudijo zanesljivo delovanje v najtežjih pogojih. Raziskujte našo ponudbo zdaj in izkoristite napredno tehnologijo črpanja, ki postavlja nove standarde v industriji. Uporaba:  voda, ki vsebuje blato, blato ali rahlo gnojevko, čiščenje rezervoarja, čiščenje jarkov in ribnikov ter rudarjenje 

Ni na zalogi

Garancija 1 leto

Pošljite povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
 • Specifikacije
 • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

 • VISOKA KOROZIJSKA ODPORNOST
 • ZMOŽNOST DELOVANJA NA SUHO
 • ZAŠČITA MOTORJA
 • ZMOŽEN RAVNANJA Z VEČJIMI TRDNIMI DELCI
 • IZBOLJŠANO TESNENJE KABLA
 • MODULARNA REŠITEV ZA TESNILO
 • LAŽJI PREGLED NAPRAVE

 

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Teža 65 kg
Tip motorja električni
Maksimalen pretok 1750 L/min
Maksimalna višina črpanja 25 m
Maksimalen premer trdih delcev 50 mm
Priključek cevi 4(3)"
Višina 870 mm
Osnovna širina 450 mm
Max. moč 8 kW
Izkoristek 6,9 kW
Premer košare 350 mm

Sorodni izdelki

Odkrijte Zmogljivost Električnih Potopnih Črpalk S60N Znamke Atlas Copco

V svetu, kjer je učinkovitost odvodnjavanja ključnega pomena za uspeh številnih industrijskih in gradbenih projektov, električne potopne črpalke S60N znamke Atlas Copco predstavljajo vrhunec inovacij in zanesljivosti. Zasnovane so za zagotavljanje neprekosljive zmogljivosti in dolgotrajne vzdržljivosti, črpalke S60N so idealna izbira za vsakogar, ki išče robustno rešitev za odvodnjavanje.

Značilnosti Električnih Potopnih Črpalk S60N

Izjemna Zmogljivost

Črpalke S60N so opremljene z močnimi motorji, ki omogočajo hitro in učinkovito odstranjevanje vode, kar je ključnega pomena za ohranjanje produktivnosti in zmanjševanje prekinitev v delu. Njihova sposobnost obvladovanja velikih količin vode jih dela nepogrešljive v zahtevnih aplikacijah.

Robustna in Zanesljiva Zasnova

Atlas Copco je zaslovel po izdelavi opreme, ki zdrži tudi v najtežjih delovnih pogojih. Črpalke S60N niso izjema; zahvaljujoč njihovi robustni konstrukciji, so sposobne dolgotrajnega delovanja brez potrebe po pogostem vzdrževanju.

Energetska Učinkovitost

V času naraščajočih stroškov energije in poudarka na trajnosti, črpalke S60N izstopajo s svojo energetsko učinkovitostjo. Zmanjšujejo operativne stroške in hkrati prispevajo k varovanju okolja.

Prednosti Uporabe Črpalk S60N

Zmanjšanje Operativnih Stroškov

Zagotavljanje učinkovitega odvodnjavanja brez nepotrebnega povečanja porabe energije, črpalke S60N pomagajo zmanjšati operativne stroške in povečati splošno učinkovitost projektov.

Vsestranska Uporabnost

Ne glede na to, ali gre za odvodnjavanje gradbišč, kmetijsko namakanje ali upravljanje z vodami v rudarski industriji, črpalke S60N nudijo zanesljive rešitve za širok spekter uporabe.

Enostavnost Uporabe in Vzdrževanja

Atlas Copco razume pomen enostavnosti uporabe in vzdrževanja pri industrijski opremi. Črpalke S60N so zasnovane tako, da omogočajo hitro namestitev in enostavno vzdrževanje, kar zmanjšuje downtime in optimizira delovne procese.

Uporabne Aplikacije

Industrijsko in Gradbeno Odvodnjavanje

Zmogljivost črpalk S60N je idealna za odstranjevanje vode iz gradbišč, rudnikov in drugih industrijskih lokacij, kjer je učinkovito odvodnjavanje ključnega pomena za ohranjanje delovnih procesov.

Upravljanje z Vodami in Poplave

Črpalke S60N so nepogrešljive pri obvladovanju poplav in zagotavljanju učinkovitega upravljanja z vodami, zlasti v območjih, ki so nagnjena k ekstremnim vremenskim razmeram.

Zaključek

Električne potopne črpalke S

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo