Košarica
0

Kaj iščete?

Serija WEDA S - umazana voda

Črpalke za umazano vodo WEDA lahko delujejo z gostim, mehkim, mokrim blatom ali drugimi podobno viskoznimi mešanicami tekočin in trdnih snovi, zlasti produktov industrijskega ali rafinirnega procesa. Uporaba: voda, ki vsebuje blato, čiščenje rezervoarjev, čiščenje jarkov in ribnikov ter rudarjenje

-15,0%

Potopna črpalka WEDA S04N

651,84 € 554,06 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-15,0%

Potopna črpalka WEDA S08N

885,80 € 752,93 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-20,0%

Potopna črpalka WEDA S30N

3.971,94 € 3.177,56 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
Preberite več
Ni na zalogi
-19,0%

Potopna črpalka WEDA S60N

5.746,00 € 4.634,15 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Potopna črpalka je oprema, ki je najpomembnejši sestavni del, saj zagotavlja črpanje vode iz globokih rezervoarjev ali iz sredine zemlje, nekatere so posebej zasnovane za odvodnjavanje in črpanje blata in mulja. Uporabljajo se lahko tudi za namakanje območij z nasadi, za oskrbo z vodo v proizvodnji, kot sredstvo požarne varnosti, itd. Uporabljajo se na gradbiščih, v rudarstvu, javnih službah, reševalnih službah ter ob poplavah.

Na voljo v raznih različicah. Črpalke za odvodnjavanje so primerne za delo v težkih pogojih in izčrpajo vodo z nečistočami. Naslednje so črpalke za blato. Te so sposobne črpati gosto in viskozno konsistenco s trdnimi delci. Za črpanje mulja, zdrobljenih odpadkov in snovi se uporabljajo črpalke za gnojnico. Te so zasnovane za velike obremenitve. Pnevmatske omogočajo nastavitev zmogljivosti in pritiska. Primerne za vnetljive, močno onesnažene, abrazivne tekočine. Vakuumske so nepogrešljive predvsem v medicinski, kemični in prehrambeni proizvodnji. Dizelske črpalke so uporabne, kjer je pomembno preprečiti poplave.

Električne potopne črpalke so potrebne za različne namene in dejavnosti.  Od navadnih stanovanjskih zgradb do industrijskega obsega. Delo opravljajo z malo ali brez hrupa. Električna potopna črpalka deluje z močnim pritiskom. Zasnovana tako, da je prilagojena za delo pod vodno gladino.

Pnevmatska potopna črpalka za vodo omogoča maksimalno povečanje produktivnosti operaterja. Pnevmatske potopne črpalke za vodo so zelo zanesljive v industrijskih aplikacijah in na gradbišču. Vzdržljive in odporne na obrabo, njihova življenjska doba bo dolga. So visoko učinkovite tudi v ekstremnih pogojih.

Kakovost, trajnost, učinkovitost in stroški potopne črpalke so odvisni tudi od proizvajalca. Če iščete optimalno razmerje med kakovostjo in ceno, so potopne črpalke Atlas copco pravšnja izbira. Potopna črpalka Atlas copco je razvita za široko paleto aplikacij. So zelo trpežne in vzdržljive tudi v težkih pogojih. Zasnovane za širok nabor aplikacij za ravnanje s tekočinami.

Električne potopne črpalke Atlas copco so ene od najbolj prilagodljivih na trgu. So enostavne za upravljanje in za vzdrževanje, zagotavljajo optimalno delovanje. Zelo enostavno jih je tudi namestiti. Električna potopna črpalka Atlas copco je odporna na abrazivna in korozivna sredstva. So visoko odporne proti obrabi, z nižjo težo in preprostim delovanjem.

Pnevmatska potopna črpalka za vodo Atlas copco je enostavna za montažo in razmeroma lahka, kar olajša tako transport, kakor tudi shranjevanje. Pnevmatske potopne črpalke za vodo Atlas copco so odporne, udobne za delovanje in visoko vzdržljive.

Asortiman črpalk Atlas Copco je bil razvit kot rezultat več kot 140-letnih izkušenj pri delu v gradbeništvu po vsem svetu. Prvi poudarek je seveda na zagotavljanju učinkovitih izdelkov. Atlas Copco razvija izdelke, ki so boljši za uporabnika in okolje. Osredotočajo se na izdelavo izdelkov, ki so manjši in lažji, s funkcijami, ki omogočajo enostavno uporabo. Potopne črpalke visoke kakovosti omogočajo hitrejše in lažje delo.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo