Košarica
0

Kaj iščete?

Brusilni stroj Husqvarna HTC RT6

Šifra: 967 83 94-10

HTC RT6 je drugi največji model v segmentu brusilnih strojev s tehnologijo Duratiq, ki pomeni zanesljivost, natančnost, nadzor in zmogljivost. To je planetni brusilnik s tremi brusnimi kolesi. Stroj ima daljinski upravljalnik in intuitivno digitalno nadzorno ploščo, ki vam zagotavlja neprekinjeno povratno informacijo, kar vam omogoča nadzor nad postopkom brušenja. Popolnoma neprepustna, hermetično zaprta zasnova brusilne glave in krmilne omarice ščiti vitalne komponente in podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Zaradi dobro uravnotežene konstrukcije ohišja je brusilnik tal HTC RT6 izjemno prijazen do uporabnika. Dodatne prednosti so zgledna ergonomija in razširjene varnostne funkcije.

Ni na zalogi

Garancija 1 leto

Redna cena z DDV: 38.714,26 €
Redna cena brez DDV: 31.733,00 €
Pošljite povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Datoteke / Prenosi
  • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

Popolnoma neprepustna za prah, hermetično zaprta oblika brusilne glave in krmilne omare ščiti vitalne komponente in podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Zaradi dobro uravnotežene konstrukcije ohišja je talni brusilnik HTC RT6 izjemno uporabniku prijazen. Dodatni plus so izjemna ergonomija in razširjene varnostne funkcije.

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Moč motorja 7,5 kw
Napetost 3 faze
Teža 423 kg
Dimenzije (DxŠxV) 1385×657×1054
Priporočen zbiralnik prahu s36
Širina brušenja 600 mm
Brusilni kolut 230 mm
Nazivni tok v A 15 a

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

HTC RT6 je drugi največji model v segmentu brusilnih strojev s tehnologijo Duratiq, ki pomeni zanesljivost, natančnost, nadzor in zmogljivost. To je planetni brusilnik s tremi brusnimi kolesi. Stroj ima daljinski upravljalnik in intuitivno digitalno nadzorno ploščo, ki vam zagotavlja neprekinjeno povratno informacijo, kar vam omogoča nadzor nad postopkom mletja. Popolnoma za prah neprepustna, hermetično zaprta zasnova brusilne glave in krmilne omarice ščiti vitalne komponente in podaljšuje njihovo življenjsko dobo. Zaradi dobro uravnotežene konstrukcije ohišja je brusilnik tal HTC RT6 izjemno prijazen do uporabnika. Dodatne prednosti so zgledna ergonomija in razširjene varnostne funkcije.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo