Košarica
0

Kaj iščete?

Vibro nabijač Husqvarna LT6005

Šifra: 967 85 45-01

LT 6005 je dobro uravnotežen in močan nabijač, razvit za učinkovito zbijanje zrnatih in kohezivnih tal, kot sta glina in mulj. Idealno za zbijanje v jarkih ali drugih ozkih prostorih, na primer okoli stebrov in cevi. Opremljen z najnovejšim motorjem Honda GXR120, ki je posebej zasnovan za nabijače. Nabijač ponuja odličen nadzor, nizek hrup in nizke emisije.

Širina plošče

 • 230 mm
 • 280 mm
-33,0%

Cena se lahko razlikuje glede na izbrano opcijo! 

Redna cena z DDV: 3.618,52 €
Spletna brez DDV: 1.990,00 €
Spletna cena z DDV: 2.427,80 €
V košarico Povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
 • Specifikacije
 • Dodatna oprema
 • Video predstavitev
 • Datoteke / Prenosi
 • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

 • Tristopenjski krmilnik plina (prosti tek, polna hitrost, zaustavitev/zaprt) prav tako zapre cev za gorivo, da prepreči puščanje. Uravnotežena oblika zagotavlja odličen oprijem in manevriranje.
 • Učinkovito zbijanje zahvaljujoč zmogljivemu Hondinemu motorju, nameščenemu v kompaktnem, trpežnem ohišju, ki zagotavlja visoko hitrost in visoko silo udarca.
 • Enostaven dostop do vseh servisnih točk, vključno s preverjanjem nivoja olja (motor in nogo), čiščenjem/zamenjavo zračnega filtra. Opremljen z števcem ur, indikatorjem zračnega filtra in opozorilnim indikatorjem olja.
 • Centralna dvižna točka in kolo na ročaju omogočata lažji transport. Komplet transportnih koles je na voljo kot dodatna oprema.

 

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Operativna masa 70 kg
Znamka motorja Honda
Moč motorja 2,7 kW
Hitrost 16,5 m/min
Tip motorja bencinski
Širina plošče 230 mm / 280 mm
Sila udarca 15 kn
Nivo hrupa 106 dB(A)

Dodatna oprema

Posoda za gorivo 6 L

33,52 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-10,0%

Rokavice Classic

Velikost: 10
14,34 € 12,91 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Video

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

Husqvarna LT6005: Optimalna rešitev za vaše projekte s "vibro nabijačem - žabo"

Uvod

V gradbeni industriji, kjer je natančnost in učinkovitost ključnega pomena, "vibro nabijač - žaba" Husqvarna LT6005 predstavlja izjemno rešitev za profesionalce. Ta naprava, znana po svoji robustnosti in zmogljivosti, zagotavlja optimalno kompaktiranje tal na različnih gradbiščih. Z razvojem "vibro nabijača - žabe" Husqvarna LT6005 je Husqvarna še enkrat dokazala svojo predanost inovacijam in kakovosti, ki ustreza specifičnim potrebam gradbenega sektorja.

Značilnosti "vibro nabijača - žabe" Husqvarna LT6005

Visoka Učinkovitost in Moč

"Vibro nabijač - žaba" Husqvarna LT6005 je zasnovan za zagotavljanje maksimalne učinkovitosti pri kompaktiranju tal. Z močnim motorjem in optimizirano frekvenco vibracij ta naprava omogoča hitro in enakomerno kompaktiranje, kar zmanjšuje potreben čas za dokončanje dela.

Zanesljivost in Vzdržljivost

Za "vibro nabijač - žabo" Husqvarna LT6005 je značilna izjemna zanesljivost in vzdržljivost, ki ju zagotavljajo visokokakovostni materiali in natančna izdelava. To zagotavlja, da bo naprava delovala zanesljivo tudi v najzahtevnejših delovnih pogojih in bo služila več let.

Ergonomična Zasnova

Ergonomična zasnova "vibro nabijača - žabe" Husqvarna LT6005 zagotavlja udobje in varnost uporabnika med delom. Lahka teža in uravnotežena porazdelitev teže omogočata enostavno rokovanje in manevriranje, kar zmanjšuje utrujenost uporabnika.

Prilagodljivost Uporabe

"Vibro nabijač - žaba" Husqvarna LT6005 je zelo prilagodljiv in se lahko uporablja na širokem spektru gradbišč, od majhnih popravil do velikih gradbenih projektov. Njegova sposobnost delovanja na različnih tipih tal, od peščenih do glinastih, omogoča uporabo v različnih gradbenih scenarijih.

Aplikacije "vibro nabijača - žabe" Husqvarna LT6005

"Vibro nabijač - žaba" Husqvarna LT6005 je idealen za:

 • Kompaktiranje temeljev in pripravo tal pred polaganjem tlakovcev ali asfalta.
 • Utrjevanje tal okoli stebrov in temeljev, kjer je potrebno natančno in učinkovito delo.
 • Dela na težko dostopnih mestih, kjer je potrebna visoka stopnja manevrirnosti in učinkovitosti.

Zaključek

"Vibro nabijač - žaba" Husqvarna LT6005 predstavlja vrhunsko orodje za vse, ki iščejo zanesljivo, učinkovito in dolgotrajno rešitev za kompaktiranje tal. Njegova zasnova, ki združuje moč, zanesljivost in uporabniško udobje, zagotavlja, da bodo vaši gradbeni projekti opravljeni hitro, učinkovito in z minimalnim naporom. Izberite "vibro nabijač - žabo" Husqvarna LT600

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo