Košarica
0

Kaj iščete?

Vibro nabijač - žaba

Vibro nabijači Husqvarna LT serije se uporabljajo za stiskanje tal v različne namene. Odlično se obnesejo pri manjših projektih in pri delu v jarkih, ožjih predelih, kjer ni možen dostop z večjim kompaktorjem. Celotno serijo poganjajo namenski Honda motorji.

-34,0%

Vibro nabijač Husqvarna LT5005

Operativna masa: 61 kg
Znamka motorja: Honda
Moč motorja: 2,7 kW
3.025,32 € 1.990,66 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-33,0%

Vibro nabijač Husqvarna LT6005

Operativna masa: 70 kg
Znamka motorja: Honda
Moč motorja: 2,7 kW
2.966,00 € 1.990,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Vibro nabijač Husqvarna LT8005

Operativna masa: 98 kg
Znamka motorja: Yanmar
Moč motorja: , 3 kw
4.300,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Vibro Nabijači - žabe Husqvarna: Temeljito Zbijanje Tal za Stabilne Fundamente

Deformacije tal so pogosto nočna mora pri gradbenih projektih, saj lahko razpokana ali uničena tla povzročijo resne težave. Rešitev za tovrstne težave je temeljita kompakcija tal, ki jo dosežemo s pomočjo posebne opreme. Ena od ključnih naprav za učinkovito zbijanje tal je vibro nabijač - žaba Husqvarna.

Ključne Prednosti Vibro Nabijačev - žaba Husqvarna:

1. Optimalno Zbijanje Tal:

Namen zbijanja je zmanjšati prostornino por tal, kar vodi v manjšo deformabilnost, večjo nosilnost in zmanjšano občutljivost na atmosferske vplive. Vibro nabijači žaba Husqvarna so zasnovani za optimalno iztiskanje zraka in vlage iz tal, kar zagotavlja stabilen in močan temelj.

2. Vsestranska Uporaba:

Z izbiro ustreznega vibro nabijača žaba, ki ustreza vrsti tal, vlažnosti in drugim parametrom, gradbeniki lahko dosežejo odlične rezultate pri različnih vrstah del. Vibro nabijači žaba Husqvarna so prilagojeni za različne potrebe in dimenzije ter so primerni za ozke in težko dostopne prostore.

3. Učinkovitost Zbijanja Zrnatih in Kohezivnih Tal:

Vibracije, ki jih ustvarjajo vibro nabijači, omogočajo zmanjšanje trenja med delci tal, kar vodi v tesnejšo porazdelitev delcev in s tem v zbito zemljo. To je ključnega pomena za doseganje stabilnih temeljev.

4. Žaba za Zbijanje Zrnatih in Kohezivnih Tal:

Husqvarna ponuja žabo, ki je specializirana za učinkovito zbijanje zrnatih in kohezivnih tal. Ta napredna tehnologija omogoča še večjo učinkovitost vibracijskega zbijanja tal.

5. Moč in Okretnost:

Vibro nabijači Husqvarna so močni in okretni, kar omogoča njihovo učinkovito uporabo na gradbiščih različnih velikosti. Nizka raven hrupa, visoka zanesljivost in zmogljivost so ključne značilnosti teh naprav.

6. Profesionalna in Domača Uporaba:

Zaradi svoje prilagodljivosti so vibro nabijači Husqvarna primerni tako za profesionalno gradbeništvo kot tudi za domače projekte. So zanesljivi in omogočajo doseganje visokih standardov.

Za gradbenike, ki se srečujejo s težavami deformacije tal, so vibro nabijači Husqvarna nepogrešljivo orodje. Njihova sposobnost temeljite kompakcije tal pripomore k izgradnji stabilnih, vzdržljivih in varnih temeljev, ključnih za uspešnost vsakega gradbenega projekta.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo