Košarica
0

Kaj iščete?

Vibro nabijač - žaba

Vibro nabijači Husqvarna LT serije se uporabljajo za stiskanje tal v različne namene. Odlično se obnesejo pri manjših projektih in pri delu v jarkih, ožjih predelih, kjer ni možen dostop z večjim kompaktorjem. Celotno serijo poganjajo namenski Honda motorji.

-25,0%

Vibro nabijač Husqvarna LT5005

Operativna masa: 61 kg
Znamka motorja: Honda
Moč motorja: 2,7 kW
2.811,00 € 2.100,10 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi
-33,0%

Vibro nabijač Husqvarna LT6005

Operativna masa: 70 kg
Znamka motorja: Honda
Moč motorja: 2,7 kW
2.966,00 € 1.987,22 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi
-25,0%

Vibro nabijač Husqvarna LT8005

Operativna masa: 98 kg
Znamka motorja: Hatz
Moč motorja: , 3 kw
4.414,00 € 3.310,06 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Deformacija tal je lahko popoln polom, tla so polna razpok ali uničena. Takšnim težavam se lahko izognete tako, da je podlaga skrbno stisnjena. Pomembno je iztisniti ves zrak in vlago, tako bo temelj stabilen in močan. Za učinkovito opravljeno delo boste potrebovali posebno opremo, ki stisne tla - vibro nabijač Husqvarna.

Namen zbijanja je zmanjšati prostornino por tal, zaradi česar se zmanjša deformabilnost, poveča se nosilnost in zmanjša občutljivost na atmosferske vplive. Izbira ustreznega stroja je odvisna od vrste tal, zahtevanega indeksa stiskanja, vlažnosti, fronte del, ipd.

Načelo delovanja naprave je preprosto. Vibro nabijači učinkovito opravijo nalogo zbijanja na kohezivnih tleh.

Vibro nabijač za zbijanje tal deluje tako, da prenaša mehanska nihanja na maso tal. Vibracije tako zmanjšajo upor notranjega trenja med delci in zrni, ta premagajo upor notranjega trenja in drsijo po sosednjih zrnih. Pod vplivom gravitacije se premikajo v praznine v masi tal, se razporedijo tesno ena ob drugo, zrna in delci zapolnijo pore med večjimi zrni - rezultat je zbita zemlja.

Vibro nabijači za zbijanje tal imajo kar nekaj prednosti in sicer omogočajo doseganje velikih pospeškov tresljajev, znatno povečanje vrednostnih sil, ki delujejo na tla in lahko spremenijo vrednost kota notranjega trenja v zgoščeni podlagi.

Žabe za učinkovito zbijanje zrnatih in kohezivnih tal so nov razvoj na področju zbijanja tal. Učinkovitost vibracije je večja. Seveda je učinkovito zbijanje odvisno tudi od nekaterih dejavnikov, ki bistveno vplivajo na vibracijsko zbijanje tal, med katerimi je tudi  sama sestava velikosti delcev, oblika in stopnja prevlečenosti zrn, indeks enakomernosti zrn, vlažnost tal, frekvenca in amplituda tresljajev, pospešek vibracij, itd.

Vibro nabijač je torej vsestranska oprema namenjen zgolj stiskanju tal v jarkih in ozkih območjih. 

Žaba za učinkovito zbijanje zrnatih in kohezivnih tal

Glede na potrebe in dimenzije, lahko gradbeniki uporabljajo večnamensko in lahko opremo za stiskanje tal v različne namene.

Žaba za učinkovito zbijanje zrnatih in kohezivnih tal je uporabna tudi med nepričakovanimi okvarami, ko je potrebno orodje, ki pomaga pri ponovnem zbijanju tal in tudi po popravilih na različno velikih območjih.

Tako mora biti vibracijska naprava za uporabo v gradbeništvu močna in okretna, po čemer izstopajo vibro nabijači Husqvarna. Modeli zasnovani za širok spekter dela pri stiskanju plasti so priljubljeni modeli priznanega proizvajalca in idealni za profesionalno kot tudi po potrebi za domačo rabo. Nizka raven hrupa, visoka zanesljivost in učinkovitost so zagotovilo dobrih rezultatov. 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo