Košarica
0

Kaj iščete?

Električni zračni kompresorji

Mobilni električni kompresorji se uporabljajo za dobavo stisnjenega zraka za napajanje vseh vrst zračnih aplikacij. Kjerkoli potrebujete stisnjen zrak, so naši mobilni električni kompresorji optimizirani za enostaven transport in manevriranje. Uporabljajo za vse vrste aplikacij: preizkušanje in čiščenje cevovodov, raziskovalno vrtanje, praskanje, brizganje barve za ceste, pihanje kablov, vzdrževanje cest, kamnolom, vrtanje vrtin, izkopavanje kamnin, peskanje, geotermalno vrtanje, obnova in vzdrževanje, zemeljsko inženirsko vrtanje, gradnja predorov, metroja in podzemne železnice, vrtanje vodnjakov itd.

Električni kompresor H250 VSD

Delovni tlak: 5-12 bar
Pretok zraka: 6,6-5 m³/min
Moč motorja: 37 kw
Napetost: 380-460 V
Preberite več
Ni na zalogi

Električni kompresor H450 VSD

Delovni tlak: 5-13 bar
Pretok zraka: 13,2-9,7 m³/min
Moč motorja: 75 kw
Napetost: 380-460 V
Preberite več
Ni na zalogi

Električni kompresor H185 VSD

Delovni tlak: 5-12 bar
Pretok zraka: 5,4-3,7 m³/min
Moč motorja: 26 kw
Napetost: 380-460 V
Preberite več
Ni na zalogi

Električni Gradbeni Kompresorji Atlas Copco: Strokovna Analiza in Prednosti

Električni gradbeni kompresorji Atlas Copco so sinonim za kakovost, zanesljivost in učinkovitost v gradbeni industriji. V tem strokovnem članku bomo temeljito pregledali električne kompresorje te ugledne blagovne znamke, raziskali njihove tehnične značilnosti, prednosti in uporabnost v gradbenem sektorju.

Tehnične Značilnosti Električnih Gradbenih Kompresorjev Atlas Copco

Električni gradbeni kompresorji Atlas Copco se ponašajo s številnimi naprednimi tehničnimi značilnostmi, ki jih postavljajo v ospredje gradbenega sektorja. Tu so nekatere ključne lastnosti:

1. Električni Pogon

Električni kompresorji delujejo na električni energijo, kar omogoča čist in tiho delovanje ter zmanjšano emisijo ogljikovega dioksida. To je še posebej pomembno za gradbene projekte v mestnih okoljih, kjer so emisije in hrup omejeni.

2. Visoka Učinkovitost

Atlas Copco se ponaša s tehnološko naprednimi kompresorji, ki zagotavljajo visoko učinkovitost in zmogljivost. Njihova inovativna zasnova omogoča optimalno izrabo energije in zmanjšuje obrabo komponent.

3. Preprosto Vzdrževanje

Ti kompresorji so zasnovani za enostavno vzdrževanje, kar zmanjšuje stroške in čas potreben za servisiranje. Atlas Copco ponuja tudi obsežno podporo in servisne storitve, ki zagotavljajo nemoteno delovanje opreme.

4. Prilagodljivost

Električni kompresorji so na voljo v različnih zmogljivostih in velikostih, kar omogoča prilagajanje različnim gradbenim aplikacijam, od manjših del na gradbiščih do večjih infrastrukturnih projektov.

Prednosti Uporabe Električnih Gradbenih Kompresorjev Atlas Copco

Uporaba električnih kompresorjev Atlas Copco v gradbenem sektorju prinaša številne prednosti:

1. Okolju Prijazno Delovanje

Električni kompresorji zmanjšujejo emisije ogljikovega dioksida in izpušnih plinov ter so primernejši za ekološko ozaveščene gradbene projekte.

2. Zmanjšan Hrup

Ti kompresorji delujejo tiho, kar je ključno pri gradbenih projektih v bližini bivalnih območij ali v mestnih središčih.

3. Zanesljivost

Blagovna znamka Atlas Copco je znana po zanesljivosti in kakovosti svojih izdelkov, kar zagotavlja nemoteno delovanje in minimalno izpadanje opreme.

4. Varčevanje z Gorivom

Električni kompresorji zmanjšujejo stroške goriva in so ekonomična izbira za dolgoročno uporabo.

Uporabnost v Gradbenem Sektorju

Električni gradbeni kompresorji Atlas Copco najdemo v številnih aplikacijah, vključno z:

  • Pnevmatska Orodja: Za napajanje kladiv, vrtalnikov, brusilnikov in drugih pnevmatskih orodij.
  • Zračna Čistilna Oprema: Za odstranjevanje prahu in umazanije z gradbišč.
  • Gradbena Mehanizacija: Za poganjanje strojev in opreme, kot so betonske mešalke in kompaktorji.

Zaključek

Električni gradbeni kompresorji Atlas Copco so odlična izbira za gradbene projekte, ki zahtevajo okolju prijazno, zanesljivo in učinkovito oskrbo s stisnjenim zrakom. S svojimi tehničnimi značilnostmi, prednostmi in raznoliko uporab

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo