Košarica
0

Kaj iščete?

Električni zračni kompresorji

Mobilni električni kompresorji se uporabljajo za dobavo stisnjenega zraka za napajanje vseh vrst zračnih aplikacij. Kjerkoli potrebujete stisnjen zrak, so naši mobilni električni kompresorji optimizirani za enostaven transport in manevriranje. Uporabljajo za vse vrste aplikacij: preizkušanje in čiščenje cevovodov, raziskovalno vrtanje, praskanje, brizganje barve za ceste, pihanje kablov, vzdrževanje cest, kamnolom, vrtanje vrtin, izkopavanje kamnin, peskanje, geotermalno vrtanje, obnova in vzdrževanje, zemeljsko inženirsko vrtanje, gradnja predorov, metroja in podzemne železnice, vrtanje vodnjakov itd.

Električni kompresor H250 VSD

Delovni tlak: 5-12 bar
Pretok zraka: 6,6-5 m³/min
Moč motorja: 37 kw
Napetost: 380-460 V
Preberite več
Ni na zalogi

Električni kompresor H450 VSD

Delovni tlak: 5-13 bar
Pretok zraka: 13,2-9,7 m³/min
Moč motorja: 75 kw
Napetost: 380-460 V
Preberite več
Ni na zalogi

Električni kompresor H185 VSD

Delovni tlak: 5-12 bar
Pretok zraka: 5,4-3,7 m³/min
Moč motorja: 26 kw
Napetost: 380-460 V
Preberite več
Ni na zalogi

Tu in tam se pojavi kakšna inovacija, ki spremeni industrijo. Kompresor E-Air H450 VSD družbe Atlas Copco spremeni igro, ko gre za zmogljivost, energetsko učinkovitost in vsestranskost. VSD motor E-Air je čist, kompakten, energetsko učinkovit in tih, kompresorje pa je enostavno namestiti in upravljati. Brez emisij, neprimerljiva učinkovitost, nizka raven hrupa in zasnova plug-and-play; E-Air lahko vzamete kamor koli.

Vsak E-Air VSD je opremljen s tehnologijo PACE (tlak, prilagojen s kognitivno elektroniko) , elektronskim sistemom za uravnavanje tlaka. Izberete tlak v krmilniku kompresorja, vaša aplikacija narekuje pretok, krmilnik PACE se zaklene in uravnava popolno kombinacijo. Nastavitev tlaka je stvar treh klikov in lahko izberete tlak v korakih po 0,1 bara / 2 psi.

En kompresor lahko pokrije potrebe različnih aplikacij . Od 5 barov / 72 psi za delovanje ročnega orodja, do 10 barov / 145 psi za peskanje do do 14 barov / 200 psi za vpihovanje kablov, vse z enim strojem. Običajni kompresor s fiksno hitrostjo deluje pri fiksnem nivoju tlaka in zagotavlja ustrezen največji pretok. Kompresor PACE pa lahko zagotovi dodaten pretok pri nižjih nastavitvah tlaka. Ko se obremenitev zmanjša, PACE ustrezno prilagodi hitrost motorja, kar prihrani energijo ... in denar.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo