Košarica
0

Kaj iščete?

Mobilni zračni kompresorji (7-14 bar)

Mobilni kompresorji se uporabljajo za dobavo stisnjenega zraka za napajanje vseh vrst zračnih aplikacij. Kjerkoli potrebujete stisnjen zrak, so naši mobilni kompresorji optimizirani za enostaven transport in manevriranje. Uporabljajo za vse vrste aplikacij: preizkušanje in čiščenje cevovodov, raziskovalno vrtanje, praskanje, brizganje barve za ceste, pihanje kablov, vzdrževanje cest, kamnolom, vrtanje vrtin, izkopavanje kamnin, peskanje, geotermalno vrtanje, obnova in vzdrževanje, zemeljsko inženirsko vrtanje, gradnja predorov, metroja in podzemne železnice, vrtanje vodnjakov itd

Kompresor XAHS 108

Delovni tlak: 7-12 bar
Pretok zraka: 5 m³/min
Moč motorja: 48,6 kW
Znamka motorja: Kubota
Preberite več
Ni na zalogi

Kompresor XATS 138

Delovni tlak: 7-10,3 bar
Pretok zraka: 7-5 m³/min
Moč motorja: 48,6 kW
Znamka motorja: Kubota
Preberite več
Ni na zalogi

Kompresor XAS 188-10 PACE

Delovni tlak: 5-10,3 bar
Pretok zraka: 10,9-9,6 m³/min
Moč motorja: 86 kw
Znamka motorja: John Deere
Preberite več
Ni na zalogi

Kompresor XAS 188-14 PACE

Delovni tlak: 5-14 bar
Pretok zraka: 10,9-9,6 m³/min
Moč motorja: 104 kW
Znamka motorja: John Deere
Preberite več
Ni na zalogi

Kompresor XAS 288-10 PACE

Delovni tlak: 5-10,3 bar
Pretok zraka: 16,6-14,4 m³/min
Moč motorja: 117 kw
Znamka motorja: John Deere
Preberite več
Ni na zalogi

Kompresor XAS 238-14 PACE

Delovni tlak: 5-14 bar
Pretok zraka: 14,2-12,3 m³/min
Moč motorja: 117 kw
Znamka motorja: John Deere
Preberite več
Ni na zalogi

Kompresor XAVS 378

Delovni tlak: 7-14 bar
Pretok zraka: 19-22 m³/min
Moč motorja: 187 kw
Znamka motorja: Cummins
Preberite več
Ni na zalogi

Kompresor XAHS 408

Delovni tlak: 7-12 bar
Pretok zraka: 20,8-24 m³/min
Moč motorja: 187 kw
Znamka motorja: Cummins
Preberite več
Ni na zalogi

Srednje Veliki Grabeni Prevozni Kompresorji Atlas Copco: Učinkoviti Sozvočniki na Gradbiščih

Srednje veliki grabeni prevozni kompresorji znamke Atlas Copco so ključni gradbeni partnerji, ki zagotavljajo zanesljivo oskrbo s stisnjenim zrakom na gradbiščih po vsem svetu. V tem strokovnem članku bomo raziskali ključne značilnosti in prednosti srednje velikih grabenih prevoznih kompresorjev Atlas Copco.

Mobilnost in Učinkovitost

Srednje veliki grabeni prevozni kompresorji so zasnovani z mislijo na mobilnost in učinkovitost. Ta prenosna enota je idealna za uporabo na gradbiščih, kjer je potrebna zanesljiva oskrba s stisnjenim zrakom. Kompresorji so optimizirani za enostaven transport in manevriranje, kar omogoča hitro prilagoditev različnim delovnim pogojem.

Raznolike Aplikacije

Atlas Copco je zasnoval srednje velike grabene prevozne kompresorje, ki so primerni za različne gradbene aplikacije. Ti kompresorji so nepogrešljivi za dejavnosti, kot so preizkušanje in čiščenje cevovodov, raziskovalno vrtanje, praskanje, brizganje barve za ceste, pihanje kablov, vzdrževanje cest, delo v kamnolomu, vrtanje vrtin, izkopavanje kamnin, peskanje, geotermalno vrtanje, obnova in vzdrževanje, zemeljsko inženirsko vrtanje, gradnja predorov, metrojev, podzemnih železnic, ter vrtanje vodnjakov.

Izjemna Tehnologija PACE

Srednje veliki grabeni prevozni kompresorji Atlas Copco so opremljeni z napredno tehnologijo PACE, ki omogoča elektronsko določanje tlaka v krmilniku, medtem ko kompresor uravnava pretok stisnjenega zraka. To omogoča boljšo prilagodljivost delovanja kompresorja glede na spremenljive potrebe na gradbišču, kar prispeva k učinkovitemu delovanju in varčevanju z energijo.

Različne Možnosti Poganjanja

Atlas Copco ponuja različne možnosti poganjanja za srednje velike grabene prevozne kompresorje. Večina teh kompresorjev deluje na tradicionalna goriva, kot so dizelski motorji, kar zagotavlja zanesljivo in robustno delovanje. Poleg tega so na voljo tudi različne možnosti obnovljive energije, kot je HVO (ogljično nevtralno gorivo), ki prispeva k zmanjšanju okoljskega vpliva in izpušnih emisij.

Odlična Operativna Prilagodljivost

Srednje veliki grabeni prevozni kompresorji morajo izpolnjevati različne zahteve v različnih okoljskih pogojih na gradbišču. To vključuje prilagajanje delovanja glede na temperaturo okolja, ravni vlažnosti, delovni tlak, nadmorsko višino in različne obremenitvene cikle. Poleg tega morajo zagotavljati visoko zanesljivost delovanja, dobre servisne lastnosti in minimalen vpliv na okolje zaradi nizke ravni hrupa ter reguliranih ravni izpušnih plinov.

Zaključek

Srednje veliki grabeni prevozni kompresorji Atlas Copco so nepogrešljiva oprema na gradbiščih po vsem svetu. Z njihovo mobilnostjo, zanesljivostjo in prilagodljivostjo zagotavljajo učinkovito delovanje in oskrbo s stisnjenim zrakom v številnih gradbenih aplikacijah. Ne glede na vrsto goriva ali način poganjanja, ki ga izberete, lahko pričakujete visoko kakovost in trajnostno delovanje, kar prispeva k uspehu vaših gradbenih projektov. Za več informacij o srednje velikih grabenih prevoznih kompresorjih Atlas Copco se obrnite na naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem svetovali in vam pomagali izbrati najboljšo rešitev za vaše potrebe.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo