Košarica
0

Kaj iščete?

Brusilni stroj Husqvarna HTC T5

Šifra: 967 86 36-17

HTC T5 je najmanjši stroj v segmentu brusilnih strojev s tehnologijo Duratiq. To je ultra kompakten in zmogljiv planetni brusilnik s tremi brusilnimi kolesi, ki je primeren za vse brusilne naloge in je na voljo z izbiro motorja 2,2 ali 4 kW. Tako kot večji modeli s tehnologijo Duratiq je tudi ta stroj opremljen z intuitivno digitalno nadzorno ploščo, ki vam omogoča ves nadzor in natančnost, ki jo potrebujete za maksimalno učinkovitost stroja.

Dodane uteži

 • ne
 • da

Moč motorja

 • 2,2 kw
 • 4 kw

Napetost

 • 1 faza
 • 3 faze
-19,0%

Cena se lahko razlikuje glede na izbrano opcijo! 

Redna cena z DDV: 15.049,92 €
Spletna brez DDV: 7.978,95 €
Spletna cena z DDV: 12.187,43 €
V košarico Povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
 • Specifikacije
 • Datoteke / Prenosi
 • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

Zasnova brusilne glave in krmilne omare, ki je neprepustna za prah, v povezavi z natančnostjo visoko zmogljivih komponent nudi visoko zanesljivost in večjo natančnost brušenja. Šasijo je mogoče zlahka ločiti od brusilne glave, uteži pa je mogoče enostavno odstraniti pred transportom.

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Dodane uteži da / ne
Moč motorja 2,2 kw / 4 kw
Napetost 1 faza / 3 faze
Teža 179 kg
Dimenzije (DxŠxV) 1000×569×720 mm / 1000×569×720mm
Širina brušenja 515 mm
Brusilni kolut 230 mm
Nazivni tok v A 13 A / 16 A

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

Zahteve po kakovosti površine betonskih konstrukcij, so se trenutno znatno povečale, zato se za izboljšanje učinkovitosti površine uporablja posebno orodje – brusilni stroj za beton.

Brusilni stroji za beton so na voljo v razširjenem obsegu, razlikujejo pa se po teži, področju uporabe, stopnji funkcionalnosti, tehničnih lastnostih in oblikovnih značilnostih.

Brusilni stroj za beton se uporablja za lajšanje dejavnosti brušenja in tudi za skrajšanje trajanja dela, saj je mehanska obdelava površine betonske mase brez uporabe mehanskih naprav naporna in dolgotrajna. Z uporabo brusilnega stroja za beton bodo končni videz in značilnosti betonskega izdelka bolj ustrezali zahtevanim parametrom.

Brusilne naprave opravljajo nalogo po mokri ali suhi metodi. Mokra metoda je, ko postopek brušenja betona poteka v vlažnem okolju, kar preprečuje nastanek prahu, olajša delo in povečuje vir uporabe orodja. Pri suhi metodi se sicer sprosti povečana količina prahu, vendar so napake ločljive in jih je mogoče zlahka odpraviti.

Raven funkcionalnosti je odvisna od vrste opreme, omogoča pa učinkovito in hitro brušenje betonske podlage, odpraviti napake na sami površini, delno odstraniti obrabljeno plast starega premaza, povečati hrapavost za izboljšanje oprijema, pripraviti površino za končno obdelavo in nazadnje poliranje površino do popolnosti.

Brusilni stroji za beton z enim diskom

Brusilni stroji za beton z enim diskom so nepogrešljivo orodje za sodobnega izvajalca gradbenih del, s pomočjo katerega lahko kakovostno pripravite betonsko podlago za končno obdelavo.

Tako bo omenjen brusilni stroj učinkovito  in v relativno kratkem času  opravil svojo nalogo - površinsko obdelavo pred zaključnim delom. Pri brušenju so napake minimalne, delovanje stroja pa je enostavno za upravljanje niso potrebne posebne veščine.

Z možnostjo dolgotrajnega delovanja, vam pomaga ustvariti površino zahtevane kakovosti.

 

Brusilni stroji za beton s planetarnimi diski

Oprema za brušenje betona je nepogrešljivo orodje za gradbinca. Le z njegovo pomočjo je mogoče doseči zahtevano gladkost in kakovost betonske površine pred zaključkom.

Brusilni stroji za beton s planetarnimi diski idealno obdelajo zgornji sloj, to pa, zaradi hkratnega vrtenja in vibracije več elementov. Za to vrsto brusilcev je značilna visoka zmogljivost saj lahko obdelujete večja območja.

Brusilni stroji z dvojnim krmiljenjem

V industrijski in stanovanjski gradnji, je beton najbolj priljubljen material, saj je zanj značilna zanesljivost in trdnost. Iz tega razloga se  uporablja pri gradnji številnih nosilnih elementov objekta. Zelo pomembna pa je tudi estetska stran površin, zato je nujno odpraviti nepravilnosti, ki nastanejo v procesu sušenja betona.  Treba jih je obdelati, pri čemer je učinkovita pomoč brusilnik betona. Ta je lahko z enojnim ali dvojnim krmiljenjem. Glavna razlika je v funkcijah med upravljanjem naprave. Brusilni stroj z enojnim krmiljenjem nimajo možnosti nastavljanja hitrosti in smeri vrtenja posameznega diska . Pri strojih z dvojnim krmiljenjem lahko nadzorujete smer in hitrost vrtenja diskov in brusilne glave.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

  Primerjaj Zapri primerjavo