Košarica
0

Kaj iščete?

Brusilni stroj Husqvarna PG 690 RC

Šifra: 967 97 76-01

PG 690 RC je močan talni brusilnik z daljinskim upravljanjem, ki je dovolj kompakten, da se prilega skozi standardna vrata (skupna širina: 26 "/ 67 cm). Zahvaljujoč daljinskemu upravljanju lahko upravljavec med brušenjem skrbi za cevi in ​​kable,zaradi česar je lahko do 40% produktivnejši. Motorni pogon olajša tudi transport in nakladanje. Naprava je prva izbira za večino tipov brušenja, tako industrijska kot komercialna. Planetarni pogonski sistem in izboljšan Dual Drive ™ skupaj zagotavlja odlične lastnosti brušenja. Prilagodljive uteži za dodaten tlak brušenja in LED luči so na voljo kot dodatna oprema. Primeren za vse namene: priprava, brušenje in poliranje tal. Visoko zmogljiv stroj za poliranje betona HiPERFLOOR®. Bistveni deli PG 690 so v hermetično zaprti brusilni glavi, zaščiteni pred prahom in blatom, tako da je stroj zanesljivejši in ne zahteva tako pogostega vzdrževanja.

Ni na zalogi

Garancija 1 leto

-25,0%
Redna cena z DDV: 53.916,68 €
Cena s popustom z DDV: 40.437,51 €
Cena s popustom brez DDV: 33.145,50 €
Pošljite povpraševanje
Natisnite PDF ponudbo
  • Specifikacije
  • Video predstavitev
  • Datoteke / Prenosi
  • Sorodni izdelki

Specifikacije

Opis

  • Upravljalna omarica neprepustna za prah z zunanjo tehnologijo hlajenja.
  • Dual Drive Technology™, ki je na voljo samo pri Husqvarni, zdaj omogoča še višje hitrosti brusilnega kolesa. Z njim lahko posamezno nadzorujete hitrost in smer diskov in brusilne glave.
  • Prenos Dual Drive Technology™ s prenovljeno zasnovo, popolnoma zaščiten pred prahom. Samomazalna pogonska veriga.
  • Zatesnjena brusilna glava z intervalom vzdrževanja 1000 ur. Niti prah niti voda ne moreta prodreti in poškodovati komponent.

* Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Lastnosti

Moč motorja 12,5 kw
Napetost 3 faze
Teža 598 kg
Dimenzije (DxŠxV) 1320×670×1155 mm
Širina brušenja 670 mm
Brusilni kolut 270 mm
Nazivni tok v A 30 a

Video

Datoteke in prenosi

Sorodni izdelki

PG 690 RC je močan talni brusilnik z daljinskim upravljanjem, ki je dovolj kompakten, da se prilega skozi standardna vrata (skupna širina: 26 "/ 67 cm). Zahvaljujoč daljinskemu upravljanju lahko upravljavec med brušenjem skrbi za cevi in ​​kable,zaradi česar je lahko do 40% produktivnejši. Motorni pogon olajša tudi transport in nakladanje. Naprava je prva izbira za večino tipov brušenja, tako industrijska kot komercialna. Planetarni pogonski sistem in izboljšan Dual Drive ™ skupaj zagotavlja odlične lastnosti brušenja. Prilagodljive uteži za dodaten tlak brušenja in LED luči so na voljo kot dodatna oprema. Primeren za vse namene: priprava, brušenje in poliranje tal. Visoko zmogljiv stroj za poliranje betona HiPERFLOOR®. Bistveni deli PG 690 so v hermetično zaprti brusilni glavi, zaščiteni pred prahom in blatom, tako da je stroj zanesljivejši in ne zahteva tako pogostega vzdrževanja. Brusilec betona je zelo kvaliteten in najboljši brusilec betona. Primeren za brušenje večjih površin.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo