Košarica
0

Kaj iščete?

Hidravlične drobilne žlice

Omogočajo enostavno drobljenje betonskih odpadkov, ruševin, zidov, asfalta, naravnega kamna in skale…Notranji menjalnik jermena, ki ga poganjata dva močna motorja je ožji in ima možnost vzvratnega vrtenja, da odstrani morebitne zagozdene delce.

Hidravlične drobilne žlice za delovne stroje od 18 do 28 ton BC 2100

Teža delovnega stroja: 18 - 28 t
Teža drobilnika: 2250 kg
Pretok olja: 140 - 160 L/min
Delovni tlak: 250 bar
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlične drobilne žlice za delovne stroje od 22 do 30 ton BC 2500

Teža delovnega stroja: 22 - 30 t
Teža drobilnika: 2670 kg
Pretok olja: 160 - 180 L/min
Delovni tlak: 250 bar
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlična drobilna žlica za delovne stroje od 28 do 38 ton BC 3700

Teža delovnega stroja: 28 - 38 t
Teža drobilnika: 4000 kg
Pretok olja: 180 - 200 L/min
Delovni tlak: 250 bar
Preberite več
Ni na zalogi

 

Notranji menjalnik jermena, ki ga poganjata dva močna motorja je ožji in ima možnost vzvratnega vrtenja, da odstrani morebitne zagozdene delce. Omogočajo enostavno drobljenje betonskih odpadkov, ruševin, zidov, asfalta, naravnega kamna in skale...Predvsem se lahko pohvalimo z nizkim vzdrževanjem in visoko zmogljivostjo. Drobljenje direktno na delovišču pomeni tudi manj prevoza in stroškov za odlagališča.

Za pospešitev odstranjevanja smeti z mesta rušenja se uporablja različna oprema in naprave.  Delo pa mora biti opravljeno učinkovito in hitro, kar velikokrat in predvsem pri večjem obsegu dela, z običajnimi metodami, ni vedno mogoče. Tako je pri velikih količinah priporočljivo uporabiti bager z drobilno žlico.

Torej, za zmanjšanje velikosti ali oblike odpadkov, zato da jih je mogoče lažje odstraniti ali reciklirati ter za zmanjšanje velikosti trdne mešanice surovin, je uporaben drobilnik. Drobljenje je postopek z mehansko prednostjo, da se delci ločijo (drobljenje) ali spremenijo orientacijo glede drug drugega (deformacija). Izjemna prednost je, da delovni proces poteka kar na gradbišču.

V industriji se za lomljenje ali stiskanje materialov v majhne delne kose ali gostejše mase uporabljajo hidravlične drobilne žlice. So sodoben in zanesljiv stroj, katerega delovanje temelji na uporabi hidravličnega sistema, predvsem bagra, lahko tudi katerega drugega delovnega stroja.

Hidravlična drobilna žlica je zanesljiva, učinkovita in izjemno trdna in vzdržljiva, tako bo uspešno in brez prevelikega vzdrževanja, služila še vrsto let. Temelji na tradicionalnih tehnologijah, poganja jo bager in omogoča tudi predelavo materiala na kraju samem, brez potrebe po vključitvi dodatne opreme. To močno zniža stroške, saj odpade tudi potreba po transportu in dodatni predelavi. Uporablja se lahko za različne namene in so tako praviloma vsestranska oprema.

Hidravlične drobilne žlice za delovne stroje so zasnovane tako, da so čim bolj vzdržljive tudi v najtežjih delovnih pogojih. So izjemno trdna oprema, odporna tudi na razne vplive zunanjih dejavnikov. Visoko kakovostni materiali zanesljivo povečajo vzdržljivost vseh elementov, predvsem pa tistih, ki so izpostavljeni obrabi in trenju.

Hidravlične drobilne žlice za delovni stroj so idealna rešitev za vse vrste gradbenih in rušitvenih del ter sanacije. Idealne so za drobljenje vseh materialov na kraju samem in delujejo z uporabo hidravličnega sistema delovnega stroja, na katerega so pritrjene. Je kompaktna rešitev, enostavna za uporabo in primerna za recikliranje različnih vrst inertnih materialov.

Uporaba hidravličnih drobilnih žlic na delovnem stroju je produktivnost večkrat povečala, stroški pa so se znatno zmanjšali. Poleg že omenjenih prednosti, je dodatna prednost recikliranje materialov, obdelanih neposredno na gradbišču. Hkrati vam ne bo potrebno kupiti ali najeti ločenih drobilnih naprav. Posledično se znižajo tudi stroški odvoza gradbenih odpadkov z delovišča.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo