Košarica
0

Kaj iščete?

Hidravlične sejalne žlice

Hitro in natančno razvrstite in ločite kamnine, zdrobljen beton in reciklirani material z našimi visoko zmogljivimi sejalnimi žlicami.

Hidravlična sejalna žlica BS 1600 za delovne stroje od 18 - 28 t

Teža delovnega stroja: 18 - 25 t
Teža sejalne žlice: 1550 kg
Pretok olja: 180-200 l/min
Delovni tlak: 250 bar
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlična sejalna žlica BS 2200 za delovne stroje od 24 - 38 t

Teža delovnega stroja: 24 - 38 t
Teža sejalne žlice: 2200 kg
Pretok olja: 180-200 l/min
Delovni tlak: 250 bar
Preberite več
Ni na zalogi

Pri izvajanju številnih gradbenih del je potrebna specializirana žlica, ki je običajno pritrjena na bager. Mednje sodi tudi hidravlična sejalna žlica, s pomočjo katere hitro in natančno razvrstite razne materiale, enostavno ločite zdrobljen beton, reciklirani material in kamnine. Torej, omogoča zbiranje in čiščenje materiala, ki je ostal po različnih vrstah dela na gradbišču. Izdelana je iz visoko kakovostnih materialov in tako lahko prenese zelo visoke obremenitve ter je nadpovprečno odporna. Sejalna žlica se uporablja za presejanje razsutih materialov, brez potrebe po mletju ali drobljenju. Poliuretanske zvezde so nameščene v vedru in se vrtijo v isto smer, kar omogoča ločevanje surovine.

Za sejalne žlice je značilno, da so izjemno prilagodljive in omogočajo visoko učinkovitost.

Prednosti sejalnih žlic:

-        visoka odpornost,

-        robustnost,

-        visoka zmogljivost,

-        visoka učinkovitost,

-        povečajo zanesljivost,

-        hitreje opravljeno delo,

-        ni območij, ki bi lahko povzročila zmanjšanje moči naprave,

-        prenašajo visoke obremenitve,

-        majhna obraba,

-        nezahtevno vzdrževanje,

-        popolno mešanje materiala med presejanjem, kar zagotavlja popolno ločitev.

Hidravlične sejalne žlice omogočajo prilagajanje hitrosti vrtenja glede na potrebe uporabnika. Njihova konstrukcija je zelo vzdržljiva konstrukcija in so zanjo uporabljeni najboljši materiali, zato, da zagotavljajo tudi daljšo življenjsko dobo, poleg učinkovito, enostavno in hitro opravljenega dela. Običajno so primerne za številne vrste nosilcev in zagotavljajo enostavno upravljanje, brez posebnega napora upravljalca.

Hidravlična sejalna žlica za delovni stroj tako omogoča presejanje, prezračevanje in mešanje različnih materialov, kot so zemlja, kompost, šota, humus, itd.

Hidravlične sejalne žlice za delovne stroje so nežne do različnih materialov in natančno ločujejo zmešani material. Je izjemno učinkovita in hitra rešitev, saj bo v nekaj sekundah enostavno presejala material. Njena trdna struktura bo zagotavljala dolgotrajno, udobno in tudi varno delovanje. Presejalno žlico je mogoče namestiti na bagre, viličarje, traktorje, nakladalce, itd. Elementi sejalnih žlic omogočajo zelo visok izkoristek naprave ob relativno nizki teži.

Sejalne žlice za različne vrste delovnih strojev, zaradi svojih prednosti, postajajo vse bolj priljubljene. Tovrstne presejalne žlice so najprimernejše za čiščenje zemlje pred gradbenimi odpadki ali pa za obdelavo zemlje za ponovno uporabo. Navsezadnje je zahvaljujoč njihovi uporabi možno sortirati in čistiti material različnih specifičnosti. To ne samo, da omogoča izjemno učinkovitost, funkcionalnost in produktivnost, pač pa tudi velik prihranek.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo