Košarica
0

Kaj iščete?

Hidravlični drobilniki

S hidravličnimi drobilniki lahko hitro ločite armaturo od betona v drugi fazi drobljenja. Ima hitrejše delavne cikle zahvaljujoč intergriranemu hitrostnemu ventilu, 360 stopinjsko hidravlično vrtenje pa omogoča optimalno pozicioniranje in natančno predajo.

Hidravlični drobilnik za delovne stroje od 25 do 40 ton BP 3050

Teža delovnega stroja: 25 - 40 t
Teža drobilnika: 3100 kg
Pretok olja: 250 - 350 L/min
Max. rezalna sila: 365 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični rušilni drobilnik za delovne stroje od 18 up to27 ton DP 2000

Teža delovnega stroja: 18 - 27 t
Teža drobilnika: 2070 kg
Pretok olja: 150 - 250 L/min
Max. rezalna sila: 265 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični drobilnik za delovne stroje od 18 do 27 ton BP 2050

Teža delovnega stroja: 18 - 27 t
Teža drobilnika: 2050 kg
Pretok olja: 150 - 250 L/min
Max. rezalna sila: 290 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični drobilnik z obračalno napravo za delovne stroje od 22 do 27 ton BP 2050 R

Teža delovnega stroja: 22 - 27 t
Teža drobilnika: 2600 kg
Pretok olja: 150 - 250 L/min
Max. rezalna sila: 290 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični rušilni drobilnik za delovne stroje od 25 do 35 ton DP 2800

Teža delovnega stroja: 25 - 35 t
Teža drobilnika: 2930 kg
Pretok olja: 250 - 350 L/min
Max. rezalna sila: 320 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični drobilnik z obračalno napravo za delovne stroje od 30 do 35 ton BP 3050 R

Teža delovnega stroja: 30 - 40 t
Teža drobilnika: 3850 kg
Pretok olja: 250 - 350 L/min
Max. rezalna sila: 365 t
Preberite več
Ni na zalogi

Postopek izdelave nekaterih vrst materialov, pogosto zahteva predhodno drobljenje njegovih komponent, zaradi česar je potrebna posebna oprema. Za izvajanje takšnih del, se med različnimi vrstami opreme, hidravlični drobilniki, štejejo za najbolj funkcionalne in učinkovite. Zaradi nizkih obratovalnih stroškov opreme, zagotavljajo cestno gradbenim in rudarskim podjetjem minimizacijo stroškov.

Hidravlični drobilnik je sicer zelo pomembna naprava, katera se uporablja predvsem v industriji in gradbeništvu. Učinki hidravličnih drobilnikov nas pravzaprav obkrožajo vsak dan.

Kot že sama beseda pove, drobilnik je naprava za drobljenje ali mletje večjih kosov materiala. Hidravlični drobilniki se uporabljajo predvsem v industriji rudarstva, za gradnjo cest, v gradbeništvu in za recikliranje. Glede na konstrukcijo se razlikujejo po načinu delovanja in namenu. Nekateri od njih se uporabljajo za drobljenje majhnih delcev v drobne, drugi pa za drobljenje velikih kamnin. Končni izdelek se razlikuje po velikosti in po obliki nastalih kosov - odvisno od namena njegove uporabe. Stopnja drobljenja se izbere pred zagonom sistema.

Težko si je predstavljati sodobno industrijo brez drobilnikov. Namreč, njihove široke zmogljivosti pospešijo številne industrijske procese, saj so izredno učinkoviti stroji.

Drobilnik tako omogoča drobljenje trdih materialov v fine frakcije. Prednost je predvsem kontinuiran proces drobljenja. Hidravlični drobilniki za delovne stroje so vzdržljivi in zanesljivi, predvsem pa zelo varni. Zmanjšujejo zastoje (zaradi kopičenja in zamašitev) ter neprekinjen pretok materiala skozi obrat do naslednjih faz procesa. Nadzor moči je enostavno in učinkovito izveden. Zaradi selektivnega delovanja zagotavljajo najučinkovitejše drobljenje trdih materialov.

Hidravlični drobilniki za delovni stroj operaterju omogočajo dobro vidljivost v območje, kjer se drobljenje izvaja, hkrati pa tudi varnost in krajši čas dela z bistveno manj vložene energije. Zagotavljajo najvišjo produktivnost in minimalne stroške poslovanja. Sodobni drobilci lahko tako ob upoštevanju fizikalnih in mehanskih značilnosti materiala, poskrbijo za končni izdelek, primeren potrebam uporabnika.

Hidravlični drobilniki so eni izmed najbolj iskanih izdelkov, ki se uporabljajo. Vendar, pa je učinkovito delovanje nemogoče brez rednega vzdrževanja, zato je nujno, da za ohranitev proizvodnih zmogljivosti in tehničnih lastnosti upoštevate navodila za vzdrževanje s strani proizvajalca. Sicer že optimizirana zasnova drobilnikov poenostavlja delovanje in vzdrževanje, in je tako priročen, varen za uporabo in enostaven za vzdrževanje. Ustrezno vzdrževanje pa zagotavlja, da podaljšate življenjsko dobo opreme.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo