Košarica
0

Kaj iščete?

Hidravlični drobilniki

Hidravlični drobilniki znamke Epiroc so zasnovani za učinkovito rušenje objektov iz betona, armiranega betona, opeke in drugih gradbenih materialov. Ta zmogljiva orodja se ponašajo z visoko stopnjo moči in natančnosti, kar omogoča hitro in kontrolirano rušenje brez nepotrebnega poškodovanja okolice. Z robustno in vzdržljivo konstrukcijo so Epirocovi hidravlični drobilniki idealni za zahtevne projekte rušenja v gradbeništvu in recikliranju. Njihova zasnova zagotavlja maksimalno učinkovitost pri delu z različnimi strukturami, hkrati pa uporabniku omogoča varno in udobno uporabo. Epirocovi hidravlični drobilniki so ključno orodje za vsako gradbišče, kjer je potrebno natančno in učinkovito rušenje.

Hidravlični drobilnik za delovne stroje od 25 do 40 ton BP 3050

Teža delovnega stroja: 25 - 40 t
Teža drobilnika: 3100 kg
Pretok olja: 250 - 350 L/min
Max. rezalna sila: 365 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični rušilni drobilnik za delovne stroje od 18 up to27 ton DP 2000

Teža delovnega stroja: 18 - 27 t
Teža drobilnika: 2070 kg
Pretok olja: 150 - 250 L/min
Max. rezalna sila: 265 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični drobilnik za delovne stroje od 18 do 27 ton BP 2050

Teža delovnega stroja: 18 - 27 t
Teža drobilnika: 2050 kg
Pretok olja: 150 - 250 L/min
Max. rezalna sila: 290 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični drobilnik z obračalno napravo za delovne stroje od 22 do 27 ton BP 2050 R

Teža delovnega stroja: 22 - 27 t
Teža drobilnika: 2600 kg
Pretok olja: 150 - 250 L/min
Max. rezalna sila: 290 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični rušilni drobilnik za delovne stroje od 25 do 35 ton DP 2800

Teža delovnega stroja: 25 - 35 t
Teža drobilnika: 2930 kg
Pretok olja: 250 - 350 L/min
Max. rezalna sila: 320 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični drobilnik z obračalno napravo za delovne stroje od 30 do 35 ton BP 3050 R

Teža delovnega stroja: 30 - 40 t
Teža drobilnika: 3850 kg
Pretok olja: 250 - 350 L/min
Max. rezalna sila: 365 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični Drobilniki Epiroc: Prva Izbira za Učinkovito Rušenje Objektov

V svetu gradbeništva in rušenja, kjer je učinkovitost ključnega pomena, hidravlični drobilniki znamke Epiroc predstavljajo nepogrešljivo orodje za vsak projekt rušenja. Zasnovani za obravnavo najtežjih materialov, kot so beton, armiran beton in opeka, hidravlični drobilniki Epiroc združujejo moč, natančnost in vzdržljivost, kar uporabnikom omogoča, da svoje naloge opravijo hitreje in učinkoviteje kot kdajkoli prej. V tem članku bomo raziskali prednosti, ki jih hidravlični drobilniki Epiroc prinašajo na gradbišča po vsem svetu, in zakaj so najboljša izbira za profesionalce v industriji.

Napredna Značilnosti Hidravličnih Drobilnikov Epiroc

Izjemna Moč in Učinkovitost

Hidravlični drobilniki Epiroc so opremljeni z naprednimi hidravličnimi sistemi, ki zagotavljajo neprimerljivo moč za rušenje najtrših gradbenih materialov. Zmožnost drobilnikov, da brez težav razbijajo beton, armiran beton in opeko, priča o njihovi vrhunski učinkovitosti in sposobnosti, da se spopadejo z najzahtevnejšimi projekti rušenja.

Prilagodljivost in Večnamenskost

Ena od ključnih prednosti hidravličnih drobilnikov Epiroc je njihova prilagodljivost. Z različnimi modeli, ki so na voljo za različne nosilce in aplikacije, lahko strokovnjaki izberejo orodje, ki najbolje ustreza specifičnim zahtevam njihovega projekta. Ne glede na velikost ali obseg dela, hidravlični drobilniki Epiroc ponujajo rešitev.

Dolgotrajna Vzdržljivost

Zgrajeni za vzdržljivost, hidravlični drobilniki Epiroc prenesejo najtežje delovne pogoje in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Njihova robustna konstrukcija in odpornost proti obrabi zagotavljata, da so ta orodja investicija, ki se izplača na dolgi rok.

Prednosti Uporabe Hidravličnih Drobilnikov Epiroc v Vašem Projektu

Povečanje Produktivnosti

Z izjemno močjo in učinkovitostjo hidravlični drobilniki Epiroc omogočajo, da se projekti rušenja izvedejo hitreje in z manj napora. Ta hitrost in učinkovitost ne samo povečata produktivnost, ampak tudi zmanjšata skupne stroške projekta.

Zmanjšanje Operativnih Stroškov

Zaradi dolgotrajne vzdržljivosti in minimalnih potreb po vzdrževanju hidravlični drobilniki Epiroc zmanjšujejo operativne stroške. Ta orodja so zasnovana za maksimalno življenjsko dobo, kar pomeni manjše potrebe po zamenjavi in manjše skupne operativne stroške.

Varstvo Okolja

Epiroc je zavezan k trajnostnim praksam, kar se odraža v zasnovi njihovih hidravličnih drobilnikov. Z zmanjšanjem hrupa, prahu in vibracij ta orodja zmanjšujejo vpliv rušitvenih del na okolje in izboljšujejo delovne razmere za delavce.

Zaključek

Hidravlični drobilniki serije Epiroc predstavljajo optimalno izbiro za vsakogar, ki išče najvišjo raven moči, učinkovitosti in vzdržljivosti pri svojih rušitvenih projektih. Z napredno tehnologijo, prilagodljivostjo in zavezanostjo k trajnostnim delovnim praksam, hidravlični drobilniki Epiroc zagotavljajo, da so vaši projekti ne samo uspešni, ampak tudi okolju prijazni. Izberite hidravlične drobilnike Epiroc za vaše naslednje rušitvene izzive in doživite revolucijo v učinkovitosti in produktivnosti.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo