Košarica
0

Kaj iščete?

Hidravlični grabeži

Hidravlične grabeže model MG, znamke Epiroc, so zmogljiva in vsestranska orodja, zasnovana za učinkovito ravnanje z materiali in opravljanje zahtevnih nalog v gradbeništvu, rušenju in recikliranju. Z robustno konstrukcijo in visoko zmogljivostjo so te grabeže idealne za širok spekter uporab, vključno z nalaganjem, razvrščanjem in premikanjem različnih vrst materialov. Modeli MG so opremljeni z napredno hidravlično tehnologijo, ki zagotavlja natančno upravljanje in visoko učinkovitost, kar omogoča uporabnikom, da opravijo delo hitreje in z manj napora. Z njihovo prilagodljivostjo in zanesljivostjo hidravlične grabeže Epiroc model MG predstavljajo ključno orodje za vsako delovišče, ki zahteva optimalno ravnanje z materiali.

Hidravlični grabež MG 100 za mini bagre od 0,7 - 1,2 t

Teža delovnega stroja: 0,7 - 1,2 t
Teža grabeža: 100 kg
Pretok olja: 15 l/min
Max. sila zapiranja: 0,6 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični grabež MG 200 za mini bagre od 1,2 - 3 t

Teža delovnega stroja: 1,2 - 3 t
Teža grabeža: 169 kg
Pretok olja: 15 - 25 L/min
Max. sila zapiranja: 1,5 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični grabež MG 300 za mini bagre od 2- 5 t

Teža delovnega stroja: 2 - 5 t
Teža grabeža: 290 kg
Pretok olja: 35 - 40 L/min
Max. sila zapiranja: 2 t
7.373,84 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Hidravlični grabež MG 400 R za mini bagre od 4 - 8 t

Teža delovnega stroja: 4 t - 8 t
Teža grabeža: 475 kg
Pretok olja: 35 l/min - 50 l/min
Max. sila zapiranja: 2,3 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični grabež MG 500 za bagre od 5 - 9 t

Teža delovnega stroja: 5 - 9 t
Teža grabeža: 460 kg
Pretok olja: 35 - 50 L/min
Max. sila zapiranja: 2,4 t
9.090,50 € brez DDV
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični grabež MG 800 za bagre od 10 - 16 t

Teža delovnega stroja: 10 - 16 t
Teža grabeža: 825 kg
Pretok olja: 70 - 100 L/min
Max. sila zapiranja: 3,8 t
14.500,00 € brez DDV
Preberite več
Na zalogi

Hidravlični grabež MG 1000 za bagre od 12 - 20 t

Teža delovnega stroja: 12 - 20 t
Teža grabeža: 1150 kg
Pretok olja: 85 - 120 L/min
Max. sila zapiranja: 4,7 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični grabež MG 1500 za bagre od 16 - 24 t

Teža delovnega stroja: 16 - 24 t
Teža grabeža: 1485 kg
Pretok olja: 120 - 170 L/min
Max. sila zapiranja: 6,8 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični grabež MG 2300 za bagre od 25 - 38 t

Teža delovnega stroja: 25 - 38 t
Teža grabeža: 2280 kg
Pretok olja: 160 - 180 L/min
Max. sila zapiranja: 8 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični grabež MG 2700 za bagre od 28 - 50 t

Teža delovnega stroja: 28 - 50 t
Teža grabeža: 2750 kg
Pretok olja: 180 - 200 L/min
Max. sila zapiranja: 9 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični grabež MG 5000 za bagre med 45 - 100 t

Teža delovnega stroja: 45 - 100 t
Teža grabeža: 5300 kg
Pretok olja: 280 - 300 L/min
Max. sila zapiranja: 13 t
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični grabež je vrsta orodja, ki je zelo rabljena in močno olajša delo ter skrajša čas celotne izvedbe dela. Ima tako imenovane orodne čeljusti ali prste, ki se uporabljajo za prijemanje določenega predmeta. Tehnologije, ki robotskim rokam omogoča interakcijo s predmeti. Tako je mogoče izkoristiti prednosti izjemne natančnosti in občutljivega ravnanja tudi s kompleksnimi in lomljivimi predmeti. Omogočajo avtomatizacijo in so na voljo različne vrste s širokim naborom zmožnosti.

Hidravlični grabež je mogoče enostavno in hitro namestiti na bagre, pri čemer sta vzmetenje in hidravlični krmilni sistem prilagojena stroju. Tako so hidravlični grabeži za mini bagre idealni pripomočki za poenostavitev vašega dela.

Ker so mini bagri nepogrešljivi v civilni gradnji in so pravzaprav vsestranski za različna dela, sodijo med najbolj rabljene in iskane stroje. Tudi zato, ker omogočajo premikanje po vseh vrstah terena, saj lahko hitro in učinkovito opravijo tudi najtežja dela. Ker zagotavljajo visoko zmogljivost in varno transportnost, so bagri ena od najboljših možnosti in je hidravlični grabež za mini bagre še bolj uporabna možnost. Neprecenljiva varnost pri delu je dodatna prednost.

Hidravlični grabež za bagre zagotavlja največjo hidravlično moč v delovnem območju. Kopanje je enostavnejše in hitrejše, premikanje dovolj hitro, hitrejši čas dela pa zagotovljen. Hidravlični grabeži so zasnovani tako, da zagotavljajo več uporabne moči za kopanje in vrtanje v zahtevnih terenskih razmerah.

Hidravlični grabeži za bagre z dolgo življenjsko dobo, kakovostno zasnovo in zanesljivim delovanjem, zagotavljajo učinkovito in v relativno kratkem času opravljeno delo, tudi z manj energije operaterja. Uporaba bagrov z grabeži ne prihrani le časa, ampak tudi moč ljudi, ki delajo.

V mini bagrih se hidravlični grabeži uporabljajo za pretovarjanje lahkih materialov. Zaradi cilindra žlice, nihajo in jih je mogoče namestiti z različnimi delovnimi koti. Iz tega razloga in tudi, zaradi manjše teže, je omogočeno doseganje prostorov in višin, ki so za mini bager težke.

Funkcionalnost grabežev je podkrepljena s širokim spektrom njihove uporabe. Na primer, bager z nameščenim grabežem nosi material brez da bi se peljal in je običajno dovolj le, da se zasuka. Hkrati mu to omogoča, da material odloži na določeno mesto. Tako, zahvaljujoč hidravličnim grabežem lahko uporabniki bagrov pridobijo na delovni učinkovitosti.

Široko paleta masivnih grabežev za bagre različnih delovnih tež, omogoča izbiro, zaradi katere bo delo končano hitro in učinkovito. Če iščete orodje za učinkovito manipulacijo predmetov (zajamete material, ga držite med transportom in enostavno sprostite, ko ga želite spustiti), so hidravlični grabeži za bagre eni najbolj priljubljenih industrijskih robotov.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo