Košarica
0

Kaj iščete?

Hidro magneti

Izbira hidro magneta je najboljši način za pobiranje dragocenih odpadnih kovin. Z odstranjevanjem le teh nudimo delavcem lažje in bolj varno delavno okolje, prihranili boste tudi čas in denar.

Magnet HM1500F za delovne stroje 12-30 ton

Teža delovnega stroja: 12 - 30 t
Teža magneta: 1550 kg
Pretok olja: 90 - 250 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Magnet HM1500M za delovne stroje 12-30 ton

Teža delovnega stroja: 12 - 30 t
Teža magneta: 1550 kg
Pretok olja: 90 - 250 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Magnet HM2000F za delovne stroje 11-45 ton

Teža delovnega stroja: 15-45 t
Teža magneta: 2000 kg
Pretok olja: 90 - 250 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Magnet HM2000M za delovne stroje 11-45 ton

Teža delovnega stroja: 15-45 t
Teža magneta: 2000 kg
Pretok olja: 90 - 250 L/min
Preberite več
Ni na zalogi

Na gradbišču se izvaja vrsta različnih delih in se delavci soočajo z različnimi izzivi. Velikokrat so tudi priča raznim materialom, kateri lahko onemogočajo ali pa vsaj otežujejo delo. Nekateri celo slabo vplivajo na njihovo zdravje. Na primer, odpadne kovine, ki ležijo na gradbiščih, lahko ogrožajo varnost delavcev. Železo in jeklo lahko povzročita tudi različne poškodbe vozil in opreme. praske pnevmatik na tovornjakih in poškodbe opreme, kot so drobilniki in tekoči trakovi. Zato so hidro magneti za delovni stroj najboljša in  najustreznejša rešitev. Z njihovo pomočjo lahko učinkovito zbirate to odpadno kovino in zaščitite svoje zaposlene ter ostalo opremo. Tako bo gradbišče ali delovišče čisto in varno, istočasno pa uporaba hidro magnetov omogoča prihranke pri vzdrževanju in popravilih.

Hidro magnet ali dvižni magnet je poseben priključek za namestitev na bager ali drugi delovni stroj. Je zelo učinkovit način za dodajanje zmogljivosti vaši floti delovnih strojev in sicer dodatek magnetnega dviganja ali magnet za odpadne kovine. Omogočil vam bo zbiranje odpadnih kovin enostavno, učinkovito, hitro in brez preveliko truda ter tako tudi  prihranek pri popravilu opreme in izpadih. Z njegovo pomočjo lahko  odpadne kovine spremenite v donosen vir dohodka.

Hidro magneti se enostavno pritrdijo na delovni stroj in so idealni za odlagališča odpadkov, rušitvena dela in za obrate za recikliranje. So med najfleksibilnejšimi in tudi najmočnejšimi magneti za ravnanje z odpadno kovino. Ne potrebujejo dodatnega vira energije, saj se neposredno vežejo s hidravličnimi linijami bagra.

Hidro magneti za delovne stroje so robustni in imajo še eno zelo pomembno prednost in sicer, da skoraj ne potrebujejo vzdrževanja in povečajo izkoristek vašega nosilca. Poleg tega, da zagotavljajo čista in varna delovna mesta ter zmanjšajo poškodbe opreme. Uporaba olajša vse postopke ločevanja in zbiranja  materialov na odlagališčih, na mestih rušenja in pri recikliranju.

Dodatne prednosti, zaradi katerih so hidro magneti zelo priljubljena rešitev, so:

-        enostavna uporaba,

-        zanesljiva rešitev,

-        trpežna in robustna konstrukcija,

-        zagotavljajo optimalne zmogljivosti,

-        enostavna priključitev,

-        menjava priključkov je enostavna,

-        uporabljajo se neposredno na mestu rušenja, oziroma točno tam, kjer so potrebni,

-        na voljo so v različnih modifikacijah in tako lahko za lastne potrebe najdete najbolj primeren magnet.

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo