Košarica
0

Kaj iščete?

Hidravlični kompaktorji

Hidravlični utrjevalci ali kompaktorji so zasnovani za učinkovito stiskanje in izravnavanje tal v jarkih, gradnjo nasipov, zabijanje in izvleko stebrov, polaganje raznih plošč in druga dela. Opcijska 360 stopinjska neskončna hidravlična rotacija omogoča optimalno pozicioniranje in visoko natančnost. Ni potrebe po ročnem mazanju zaradi že vgrajenega sistema mazanja s pršilom.

Hidravlični kompaktor za delovne stroje od 1 do 3 ton HC 150

Teža delovnega stroja: 1 - 3 t
Teža kompaktorja: 160 kg
Pretok olja: 30 L/min
Delovni tlak: 150 bar
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični kompaktor za delovne stroje od 3 do 8 ton HC 350

Teža delovnega stroja: 3 - 8 t
Teža kompaktorja: 320 kg
Pretok olja: 57 L/min
Delovni tlak: 150 bar
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični kompaktor za delovne stroje od 4 do 9 ton HC 450

Teža delovnega stroja: 4 - 9 t
Teža kompaktorja: 430 kg
Pretok olja: 76 L/min
Delovni tlak: 150 bar
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični kompaktor za delovne stroje od 9 do 20 ton HC 850

Teža delovnega stroja: 9 - 20 t
Teža kompaktorja: 880 kg
Pretok olja: 114 L/min
Delovni tlak: 150 bar
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični kompaktor za delovne stroje od 20 do 40 ton HC 1050

Teža delovnega stroja: 20 - 40 t
Teža kompaktorja: 1130 kg
Pretok olja: 151 L/min
Delovni tlak: 150 bar
Preberite več
Ni na zalogi

Hidravlični utrjevalci ali kompaktorji so zasnovani za učinkovito stiskanje in izravnavanje tal v jarkih, gradnjo nasipov, zabijanje in izvleko stebrov, polaganje raznih plošč in druga dela. Opcijska 360 stopinjska neskončna hidravlična rotacija omogoča optimalno pozicioniranje in visoko natančnost. Ni potrebe po ročnem mazanju zaradi že vgrajenega sistema mazanja s pršilom. Zunanji udarni nosilci so nagnjeni za 15 stopinj za izboljšano razporeditev sile in s tem zmanjšano napetost. 

Tlakovanju je zelo pomembno posvetiti veliko pozornosti, saj se kompaktnost neposredno odraža v stabilnosti celotne konstrukcije. Tako pomena kompaktorja tal ne gre podcenjevati in je, zaradi popolne okretnosti in visoke centrifugalne sile, ta oprema zelo razširjena pri različnih gradbenih delih.

Kompaktorji se uporabljajo za zbijanje tal. To se doseže tako, da se iz tal odstrani odvečno vodo in zrak, zato da tla postanejo bolj kompaktna. Zahvaljujoč tem lahko dosežemo idealno površino in učinkovito ter pravilno zbijemo skoraj vse vrste tal. Hidravlični kompaktorji so nenadomestljivi na marsikaterem težko dostopnem mestu.

Hidravlični kompaktor je dobra rešitev in je nenadomestljiv povsod, kjer je treba z napravo manevrirati na majhnem območju. Uspešno ga lahko uporabljate povsod, kjer je pomembno ustvariti pravo ureditev.

Tako so hidravlični kompaktorji za delovne stroje revolucionarna rešitev in zagotavljajo najvišjo zmogljivost stiskanja. Tudi iz vidika operaterja je ta rešitev odlična in omogoča bistveno visoko natančnost, enostavno upravljanje, odlično okretnost in zmanjšuje utrujenost operaterja med delom. Večjo delovno učinkovitost zagotavlja njihova kompaktnost, saj lahko dobro delujejo tudi v ozkih prostorih.

Hidravlični kompaktor za delovne stroje je poseben kompaktor, namenjen za zelo težka in nevarna dela, odlikuje ga robustna zasnova in močna konstrukcija, odporna na razne poškodbe in obrabo. Udobje dela je izboljšano, varno in učinkovito. Stroj ponuja izjemno moč in enkratne rezultate. Enostavnost vzdrževanja prepriča tudi profesionalce, poleg tega, da so zasnovani za hitro, visokokakovostno zbijanje.

Hidravlični kompaktorji za stroje se razlikujejo po tipičnih delovnih parametrih, vključno s širino stiskanja, težo, dolžino in namenom. Upravljavec lahko zamenja kompaktor glede na nalogo, ki jo opravlja. Učinkovitost stiskanja je tako odvisna od naštetih lastnostih kompaktorja. Pri izbiri kompaktorja upoštevajte tudi frekvenco tresljajev, silo stiskanja in delovno ploščo, saj njena velikost vpliva na učinkovitost stiskanja. Na trgu so na voljo številne možnosti, katere omogočajo nove rešitve in tehnologije. Vsekakor je prioriteta ergonomija naprave, udobje uporabe, učinkovitost, enostavnost namestitve in vzdrževanja. Vrhunski kompaktor z izjemno močjo stiskanja bo odlično deloval tudi  v težkih pogojih. Omogoča številne tehnološke izboljšave s povečanjem produktivnosti in učinkovitosti dela in se z njihovo pomočjo večja površina stisne v krajšem času. Tako je delo s kompaktorji zelo intuitivno in zagotavljajo dolgotrajno delo brez prekinitev.

 

cookie icon
Uporabljamo piškotke, da bi razumeli kako uporabljate spletno mesto in izboljšali uporabniško izkušnjo. To vključuje tudi personalizacijo vsebine in oglasov. Za urejanje ali odjavo uporabe piškotkov kliknite tukaj. Z nadaljevanjem ogleda spletnega mesta ali zaprtjem tega obvestila se strinjate z našo uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Spletna analitika

Oglasi

Spletni piškotki

Izberete lahko do 5 izdelkov za primerjavo:

    Primerjaj Zapri primerjavo